tiistai 10. tammikuuta 2012

Glamouria kynsille

Enhän sitten kestänyt kauaa lyhyillä kynsillä ja huollon tultua ajankohtaiseksi, pidentelin kaikkia kynsiä geelijatkoilla oikean käden keskaria lukuun ottamatta. Sitä, johon laitoin sen tipin.

Innostus violettiin glitteriin lopahti ja tein lisää testikynsiä. Olin innostunut kultaisesta ja valkoisesta. Näitä "värejä" käyttäen suunnittelin lisää testikynsiä. Voittajaksi päätyi hyvin yksinkertainen malli, joka on lähinnä yhdistelmä Kreikkalaistyylisistä kynsistä ja Golden glitter -kynsistä.


Tein perusranskalaisen manikyyrin, jonka päälle laitoin ohuen geelikerroksen. Tämän kerroksen ollessa märkä asettelin siihen Sanna Tara nail artista saatuja jättiglittereitä ja uunitin. Pistin vielä kerroksen geeliä ja päällysgeelin. Päälle liimasin strassit glitterien väliin. Tämä siksi, että jos vaikka kyllästyn kynsiin, niin saan strassit revittyä pois ja pystyn tekemään lakkauksen :)


Nyt on sitten 9 kynttä tällaisia ja se yksi keskisormi violetissa glitterissä. En halunnut huoltaa sitä, kun olin siihen muuten niin tyytyväinen. Ja olen myös kiinnostunut tietämään, miten hyvin tippi kestää mun kynsissä, jos vaikka alkaisin enemmän käyttämään niitä, kun nyt tiedän tekniikan.

2 kommenttia:

  1. wau, nuo kynnet on kyllä todella hienot!! :) Tulee kyllä mieleen joku kreikkalaisjuttu :)

    VastaaPoista
  2. Tänks. Mullekin tuli semmonen mieleen :)

    VastaaPoista