maanantai 15. huhtikuuta 2013

Cross the Ocean

Mun tekee jostain syystä mieli alottaa postaus sanalla "Tittidii". Monta kertaa ollu tuo mielessä, kun oon alottanu postausta. En vieläkään käyttänyt sitä :D Toinen, mikä tulee usein on: "Nämä kynnet" ja tietenkin noiden sanojen eri muodot. En kuitenkaan oikeasti halua aloittaa postausta kummallakaan noista. Nyt pitää oikein keskittyä, että seuraava kappale ei ala "Nämä kynnet" -sanojen eri muodoilla. En haluu!! Joo, mun elämä on vaikeeta :D


Olin tässä jo jonkun aikaa haudutellut päässäni kahta eri kynsi-ideaa (huomaattekos, onnistuin!!). Toinen oli pikkutarkka jonkun kuvan maalaaminen ja toinen oli joku kuva, joka jatkuu kynnestä toiseen. Kiitos Tiia Mintun kynsikisan, sain idean, jossa nämä molemmat kohtasivat. Valitsin kisan musiikkivideoista The Real McKenziesin Cross the Ocean -biisin, jossa taustalla pyöri kuvia laivoista ja merirosvoista ym. En kuitenkaan onnistunut löytämään tarpeeksi sopivaa kuvaa kynsiin videosta, joten googletin tämän.


Valitsin vähän eri värejä ja siis akryylimaaleilla (Sina, Artmate, Acrilic master) syntyi tämä laiva. Pohjalakka tuskin on maininnan arvoinen, mutta sanonpa silti, siellä on Opin Alpine Snow Matte. Päältä löytyy MNY:n Drying Effect.

Haastava kuva jäi vain neljän kynnen kokoiseksi ja näytti hassulta erillään, mutta hällä väliä, minä tykkään! Ja niin taisivat äänestäjätkin tykätä, sillä voittohan sieltä napsahti :)

38 kommenttia:

 1. NÄMÄ KYNNET oli kyllä parhaat, äänestin kans näitä:) Onnittelut voitosta!

  VastaaPoista
 2. Vau mitkä kynnet! Oot kyllä tosi taitava! :) Onnea voitosta!

  VastaaPoista
 3. Huh kun on hienot! Ihanan pikkutarkkaa työtä :) Ja onnea voitosta!

  VastaaPoista
 4. Nämä on oikeasti "kynsitaidetta"! Todella upeat :)

  VastaaPoista
 5. Onnea voitosta! Komia laiva :)

  VastaaPoista
 6. Nää on upeat! Ääni lähti näille, onnea voitosta!!

  VastaaPoista
 7. Oooo! Tosi upeet! Mulla meni koko kynsikisan äänestys ohi, mutta oisit takuulla saanut mun ääneni:)

  VastaaPoista
 8. Wautsi, tosi hyvin tehdyt ja täydelliset jaja.. IHANAT!

  VastaaPoista
 9. .... en keksi mitään sanottavaa, koska tuijotan tätä taideteosta suu auki. Uskomattoman hienot!

  VastaaPoista
 10. On kyllä upeat! Todella siistiä jälkeä (: Tuommoset isommat koristelut on välillä kivoja tehdä, mutta hankala myöskin kuvata..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jotenkin tosi hankalaa asettaa noi sormet niin, että kaikki on kohillaan. Väkisin meinaa joku sojottaa minne sattuu :)

   Poista
 11. Siis ei voi muuta sanoa kuin että nää on oikeesti upeat !! Miten ootkaan saanu noin hyvännäköiset näistä kynsistä <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aikaahan niihin kyllä meni ja sivellintä jouduin kaventamaan leikkaamalla. :D

   Poista
 12. Oi vau!! Mielettömän hienot! :)

  VastaaPoista
 13. Aivan upeat, oot kyllä tosi taitava ! =))

  VastaaPoista