lauantai 19. tammikuuta 2013

Hathara

Törmäsin ensimmäistä kertaa hattarakynsiin Something like nails -blogissa, jossa niistä oli myös tutoriaali. Kuten aina, mikä on hyvin valitettavaa, mulla meni tosi kauan, ennen kuin hattarakynnet pääsivät toteutukseen. Olen taas viime aikoina kärvistellyt ideattomuuden kanssa, joten päätin, että nyt on aika toteuttaa vihkoon kerättyjä ideoita erilaisista tekniikoista ja manikyyreistä.


Halusin kynsille mustaa ja valkoista, mutta päädyin lopulta harmaaseen ja valkoiseen. Laitoin Opi Alpine Snow Mattea ja ginatricotin 89 Punkia. Läträsin niitä foliolle ja aloin sekoittelemaan, että kökköstyisivät. Olin kärsimätön ja nostelin niitä kunhan jo vähän olivat jähmettyneet.


Vasta oikeaa kättä tehdessäni tajusin oikean jujun, lakan pitää oikeasti olla tosi kökköä, että siitä tulee hienoja hattaraviivoja. Lakoista paremmin toimi ginan lakka, se oli valmiiksi tosi löysää, mutta kökköstyi tasaisesti. Opin lakasta kuivui aina pinta.


Lopputulos oli mielenkiintoinen, ei niinkään hattara, mutta hauska silti. Enemmän hattaramaisen saisi käyttämällä valkoista ja pinkkiä sekä hattarassa, että pohjassa. Se menee kokeilulistalle. Toinen idea tuli kultaisesta sromuksesta, siitä myöhemmin lisää :)

Niin ja esittelinpä kynnet iskälle, hän kertoi minulle hattaran hyötykäytöstä verisuoniin liittyen :D

25 kommenttia:

 1. Upeat kynnet! Pitää joskus itelläkin kokeilla tehdä tällaiset :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat :) Täytyy itsekin koittaa näitä :)

  VastaaPoista
 3. Pitää laittaa pitkälle tekolistalle :D Nää on kyllä kivat kun useampaa väriä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinka monen vuoden lista sulla on? :) Joo, useampi väri on kivampi :)

   Poista
  2. Ei mulla nyt ole kuin päälle kymmenen lakkausideaa listattuna, mutta tää mun tekotahti on niin hidasta nyt kun on paljon töitä, että ei meinaa lyhentyä, kun koko aika tulee lisää :D

   Poista
 4. Oij ihanat täytyy joskus kokeilla! lukeeko muuten otsikossa tarkotuksella hathara? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Tarkoituksella lukee. Tykkään väännellä sanoja ja väkisin tungen niitä aina otsikoihinkin omituisissa muodoissa.. :)

   Poista
 5. Tosi kivat, tykkääilen väreistä! :) Aika mielenkiintoinen tuo linkki, melkoinen innovaatio :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits :)
   On kyl, mitenköhän jollekin on ees tullu mieleen, että hattara vois toimia tossa :D

   Poista
 6. kivannnäköset! Melkein vois kokeilla itekki hattarakynsiä

  VastaaPoista
 7. Wau, mäkin kokeilin tänään ex tempore tota samaa tekniikkaa, mut sun on onnistuneemmat. Itse aina välillä sohaisin kynteen kunnolla ja niistä tuli enemminkin läiskä kynnet kuin hattarat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin vilkasemassa ja ihan hauskat nuokin on! :) Mäkin välillä sohin sillä tikulla kynsiin, mutta korjasin sen vetämällä tikulla siitä läiskän keskeltä.

   Poista
 8. Haaste! Tee, jos et ole tehnyt aikaisemmin! Tai voihan sen aina tehdä uudelleenkin, niinkuin minä. :D http://mella-lili.blogspot.fi/2013/01/haaste-11.html
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon tehnyt, mutta teen uusiksi kunhan ehdin :)

   Poista
 9. Täässäpä haaste sulle: http://alcoolise.blogspot.fi/2013/01/11-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Lisään sen tuohon edelliseen, kun ehdin tehdä!

   Poista