maanantai 21. tammikuuta 2013

Pearls - revittävän suloiset helmenpuolikkaat

Heippanen! Olen Kemissä työmatkalla tämän viikon ja jotta blogi päivittyisi entiseen tapaansa, olen kirjoitellut postauksia pari etukäteen. Eihän tämä tietenkään tarkoita sitä, että mulla ei ois tietokonetta tai kameraa mukana, mutta helpompi näin. En ainakaan laita kynsiä siellä, niin kuin joskus. Postauksista ensimmäisenä tietysti työmatkalle tehdyt kynnet!


Halusin tehdä 4 päivän reissulle kynnet, jotkaolisivat samalla näyttävät, yksinkertaiset ja joita jaksaisin koko matkan ajan. Päädyin tällaisiin. Sain jossain vaiheessa jostain arvonnasta himoitsemani helmenpuolikashyrrän ja jo näitä geelilakkauksia tehdessä olin miettinyt laittavani liukuvärin rajalle joko strasseja tai näitä puolikkaita. Puolikkaisiin päädyin ja kynnet ovat mieleiset. Kestän varmasti sen 4 päivää!


Poikaystäväni ei ollut yhtä innoissaan helmenpuolikkaista, hänen mielestään kynsillä on tauti ja helmet pitää repiä irti. Hän jopa yritti nyppästä yhtä mun peukalosta, mutta se oli hyvin kiinni, tulipahan sekin todistettua. Pohjalla on Ginan base coat ja helmenpuolikkaat on kiinnitetty MNY:n drying effect -lakalla.

19 kommenttia:

 1. Tosi nätit kynnet! Miten pysyi noi helmet? Mustakin ne näyttää just siltä, että en malttaisi olla repimättä ja nypläämättä niitä koko ajan :D Mulla on jo vaikeuksia tarrojenkin kanssa olla nyppimättä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kyllä näitä tulee nyplättyä ja vielä on kaikki tallessa, katotaan sitten neljän päivän jälkeen :)

   Poista
 2. Mä repisin myös koko ajan. Strasseja kun oon joskus harvoin laittanut niin alle 24h ei ehdi täyttyä, kun olen jo niiden kimpussa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, mä sentä vähän paremmin maltan. Mut sit, jos joku lähtee tai menee huonoks, ni silloin tulee revittyä kunnolla :D

   Poista
 3. Mä tykkään näistä kovasti! Itsekin kyllä räplään tällaisia suurempia koristeita ja ne on pakko kiinnittää kunnolla että pysyvät:D En irti asti koeta niitä kiskoa mutta niitä vaan pitää hiplata koko ajan....

  Tässä on kivat väriyhdistelmät ja etenkin se, kun olet käyttänyt erikokoisia helmiä. Kyllä näillä neljä päivää menee varmasti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Mäki tykkään just tosta, ku on erikokisia helmiä.

   Juu, kyllä ne on parempi kiinnittää kunnolla, kun kyllä niitä pitää välillä vähän koetellä :D

   Poista
 4. oooi nää on niin kauniit!! ^_^

  VastaaPoista
 5. Iiiihanat kynnet! :) Mun oli tarkoitus nyt viikonloppuna väsäillä barbiegeelikynnet, mutta arvaa oliko mulla sivellintä ja jotkut muutkin tarvikkeet oli päättäny lähtee matkalle. Varmaan suursiivouksen myötä/takia karannu. :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No woeh, sullahan vastoinkäymisiä riittää :D
   Yritä löytää, vielä on talvea jäljellä ;)

   Poista
  2. Niinpä. :D Tilasin nyt Ebaysta halvalla mm. pari sivellintä, niin ei tarvitse sitä edellistä ruveta etsimään. :) Niitä odotellessa!

   Poista
  3. Nonii, toivottavasti ei mee kauaa postituksissa :D

   Poista
 6. Nätit kynnet, mutta nyt olen kyllä poikaystäväsi kanssa samaa mieltä. Näyttävät joltain taudilta nuo helmenpuolikkaat.. :D Ehkä johtuu siitä, että itse en pysty pitämään kovin 3d koristeita tai revin ne irti. Fimotkin ovat jo liikaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :D Poikaystävä oli mielissään, kun kerroin sun olevan samaa mieltä sen kanssa :D 3D-koristeet kyllä jakaa mielipiteitä :) Itse tykkään ja kyllä välillä tykkään myös repiä..

   Poista
 7. ihanat kynnet! Itellä tulis varmaan nypittyä nuo irti ajan kuluessa :D

  VastaaPoista
 8. Upeat kynnet :) mä aina revin helmiä ja strasseja pois jos on tylsää.. :D

  VastaaPoista
 9. "Poikaystäväni ei ollut yhtä innoissaan helmenpuolikkaista, hänen mielestään kynsillä on tauti ja helmet pitää repiä irti. Hän jopa yritti nyppästä yhtä mun peukalosta..."

  ^^ Ai vitsi mä sain kunnon naurut, ihana!! :DD Mut noi kynnet on aivan _syötävän_ upeat, ah! Voi ku iteki osais. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiitti :D Sillä on välillä ihan hauskoja kommentteja mun kynsistä :)
   Niin ja uskon, että säkin osaat ;)

   Poista