tiistai 16. huhtikuuta 2013

Weekend nails

Viime viikonlopuksi piti laittaa kynnet perjantai-iltana, vaikka olisi varmasti ollut muutakin tekemistä, esim. pakkaamista, siivousta ja vaikka suihkussa käymistä. Mutta kynnet on tärkein, eikö niin ;)


Olin saanut idean näistä Pink Argyle -kynsistä ja se oli vaan pakko päästä toteuttamaan, koska edellinen lakkaus oli niin repaleinen, että piilottelin käsiäni mm. kaupassa käydessä. Siitä tietää, että on pakko laittaa kynnet :)


Valitsin ihanat neon -lakat ja maitokahvin värisen neutraalimmaksi väriksi ja sitten vaan lakkaamaan ja teippaamaan. Eli nuo kuviot nimettömässä on tehty samaisten koristeteippien avulla, mitä siinä on päälläkin.


Käytetyt tarvikkeet yllä. Visionsin musta ja valkoinen koristelakka ja Kissin valkoinen koristelakka, käytin vahingossa molempia, kun pöydällä olivat... Color clubin Get your lem-on ihana neonkeltainen, Lakan ihana neonpinkki ja sitten se maitokahvi Wild & Mildin Office chick. Päällä Seche Vite, aluslakka unohtui laittaa o.O Koristeteippi kurkistelee tuolta lakkojen välistä.

10 kommenttia:

 1. Tosi kivan näkönen, väreineen ja kuvioineen, tuo nimetön !!! :) itse en ole vielä uskaltautunut hankkimaan koristenauhoja, koska en tiedä mitä kivaa niillä saisi aikaiseksi..mutta tuo on kyllä ehdottomasti paras tähän asti näkemäni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Mulla nuo on ollut pitkään, mutta en oikein ole osannut käyttää. Eli sama vika. Kyllä niillä ihan kivoja saa aikaan, kun vaan keksii.

   Poista
 2. Erittäin tyylikkäät! Tosi kivat yhdistelmät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kokeilin vähän itselle erilaista "yhdistelmää".

   Poista