maanantai 2. tammikuuta 2012

Kreikkalaistyyliset kynnet

Löysin tuossa joulun jälkeen mielestäni nätit kynnet netistä. Omiin kynsiin piti nämä myös saada, joten aloin toteuttamaan.

Valmiiksi kynsissä oli vieläkin tuo ranskalainen manikyyri ja sen viereen lähdin rakentamaan koristeteipillä. Laitoin ensin kaksi pitkää teippiä poikittain ja sitten alkoi vaikea osuus. Leikkasin pätkiä, joista tuli hieman epämääräisen pituisia, välillä jouduin lyhentämään. Asetin pätkät kohtisuoraan pitkien väliin yrittäen saada sopivia rakoja strasseille. Muissa onnistuin ok, paitsi pikkusormeen ois mahtunu 3 strassia. Strassit kiinnitin kynsilakalla.


Geelit haluaa huoltoa, mutta mä pihtaan. Paitsi keskarille vähän annoin jo, siksi se on piilossa. Siitä lisää tässä lähiaikoina...


Kynsien laiton jälkeen venyttelin lattialla ja katse osui uuteen ale-laukkuun. Koin sen hyvin kynsiin mätsääväksi, joten otin siitä kuvan ja kuvasin vielä kynnetkin sen kanssa :)Kynsistä tuli yhdet mun suosikeista, joten älkää suuttuko, jos täällä blogissa näkyy vastaavia uudestaankin. Tykkään hirveesti kaikesta tommosesta kultasen ja valkosen yhdistelmästä :)

2 kommenttia:

  1. yksinkertaiset ja tyylikkäät, ja sopii kyllä loistavasti tuon laukun kanssa :D

    VastaaPoista
  2. Kiitti :) Itekin tykkäsin ja tuo laukun samanlaisuus oli hauska yhteensattuma.

    VastaaPoista