lauantai 31. joulukuuta 2011

2012-kynnet

Eli kynnet uuden vuoden kunniaksi.

Raketit kuuluu uuteen vuoteen ja kynsissä sen yritän tuoda esiin glittereillä. Yötaivas näkyy kynsissä käytetyssä mustassa lakassa. Halusin tällä kertaa saada kynnet nopeasti tehtyä, joten tein aika yksinkertaiset.

Ekaks mustaa lakkaa superlonilla kynsien kärkeen ja vielä toinen kerros vähän pidemmälle, että jonkinlaista liukuvärintynkää tuli. Sitten koko kynnelle La Femme Beatyn turkoosia glitterlakkaa kaksi kerrosta ja vielä kerros Création Lamisin glitterlakkaa, nämä myös superlonilla.


Lopuksi vielä koko komeutta suojaamaan ja kuivaamaan laitoin kerroksen MNY:n Drying effect -lakkaa.


Enemmän näistä kynsistä tulee mieleen avaruus kuin raketit. Mutta silti tykkään =) Tuossa vielä käytetyt lakat. En kyllä yhtään muista, mistä olen Création Lamisin ostanut. On nimittäin aika vanha lakka. Sattuuko joku omistamaan tuon merkkistä?


Toissa päivänä saapui postissa myös odotettu paketti, nimittäin palkinto meikkikilpailun voitosta. Valitsin itselleni Costal Scentsin Original88 paletten. Kiitos palkinnosta ja mukavista kynsi- ja meikkikilpailuista Minna!


Hyvää Uutta Vuotta 2012!

2 kommenttia:

  1. Itsellä on myös toooooodella vanha Creation Lamisin lakka (: Sellainen kirkas jossa on oransseja ja keltaisia tähtiä. Ihan hyvin toimii vieläkin, tosin olen vähän ohennellut jo.

    VastaaPoista
  2. Mullakin toi on jo vähän kökkööntyny, mutta vielä en oo ohentanu :)

    VastaaPoista