sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Keskarin kohtalo

Tässä (vihdoin) loput tippitutoriaalissa olleesta keskisormen huollosta. Kahta "virhettä" lukuunottamatta kynsi onnistui mielestäni hyvin.

Glittereitä runsaasti käyttämään innoitti eräs geelikynsikilpailu. Monta oli taas testikynttä, mutta mielessäni voittajaksi päätyi tämä violetti malli. Kilpailu testikynsien osalta oli tasainen ja vain hienoisesti kakkoseksi jäi turkoosimusta malli.

Toteutus oli seuraavanlainen: Yksi kerros rakennusgeeliä. Sitten asettelin märkään geeliin vaaleanlilaa foliosilppua. Foliosilpun päälle tiputtelin kolmea glitteriä. Ensin tummanviolettia viistosti, sitten vaaleanviolettia "alareunaan" ja viimeiseksi hieman mustaa "yläkulmaan". Uuniin. Vielä uuteen geelikerrokseen ripaus vaaleanviolettia glitteriä.

Tämän jälkeen rakensin kynnelle muodon, mikä oli ensimmäinen virhe. Tai ei sen muodon rakennus, vaan se geeli, mitä käytin. Testasin ekaa kertaa omille kynsille kynsikurssilta saatuja Kineticsin geelejä. Tämä pinkki geeli olikin hieman huonosti läpinäkyvää ja paksuimmassa kohdassa eli kynnen keskellä glitterit ei näy kunnolla.

Viilasin kynnen muotoonsa ja pistin päällisgeelin. "Rajalle" lisäsin simpukkamursketta. Kiinnitin simpukkamurskan kynsilakalla, mutta se pysyi huonosti, toinen virhe. Simpukkamurske oli myös alkuperäinen suunnitelma, mutta se tuntui jopa ihan pakolliselta tähän. (Uuh, mtkä kynsinauhat!!)


Kuvassa näkyy vasemmalla hyvin epätarkkana simpukkamurske ja sen vieressä  foliosilppu. Näiden takana tarkkana vaaleanvioletti glitter ja oikeassa reunassa violetti glitter ja sen vieressä hieman näkyy musta glitter.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti