keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Golden glitter

Tein eilen joulusiivouksen, kakun ja tryffeleitä sekä ripustin (vihdoin) jouluvalot ym. koristeet. Olin yllättävän tehokas, joten aikaa jäi myös kynsille...

Geelit vaativat taas huoltoa, joten annoin sen niille. Käytin itselle vähän epätyypillistä väriä: mustaa. Mustan ranskiksen minunlaisekseni pelastaa kuitenkin nämä Sanna Tara Nail Artista saadut kultaiset diamond glitterit. Tosin en olisi lähtenyt mustaa tekemään ilman näitä.


Ihan helppoa ei tämä toteuttaminen ollut. Vaihdoin suunnitelmaa neljä kertaa. Alkuperäinen oli täyttää puolet kärjestä glitterillä. Tein koekynnen (toinen vasemmalta), enkä ollut tyytyväinen. Tein vielä kolme muuta koekynttä. Niiden pohjalta ja salaisen suunnittelijani avustamana muodostui raitamalli, josta en enää jaksanut koekynttä edes väsätä.


Tein siis perushuollon geeleille, tosin tein kynsistä hyvin ohuet. Niihin kärkeen sitten maalasin ranskalaisen manikyyrin mustalla. Musta tarvitsi kolme kerrosta ollakseen tarpeeksi mustaa. Viimeisen kerroksen päälle ennen uunitusta asettelin glittereitä "raidoiksi" käyttäen lyhyttä, jäykkää, kapeakärkistä sivellintä. Siveltimellä oli kätevää ottaa glittereitä yksi kerrallaan ja siirrellä niitä kynnen päällä.


Mustan + glitterit päällystin vielä tavallisella rakennusgeelillä ja sitten pistin päällysgeelin. Halusin saada glitterit kunnolla piiloon ja välttää röpelöisen pinnan. Näin opetettiin myös kurssilla...


Ja mitäs sitten sattuikaan juuri ennen kuin aloin ottamaan kuvia! Vasemman pikkusormen kynsi sanoi *naps*. Se jäi roskiksen oven ja sen kahvan väliin. Tää on jo toinen kerta, kun pikkusormen geeli menee poikki näin. Kynsihän on tavallaan ehjä, mutta geeli päällä katki. Halkeama näkyy hyvin noissa kuvissa. Kait se pitää korjata, mutta kun ei millään heti viittis :/

Noniin!! 20 lukijaa saavutettu, sen kunniaksi luvassa tylsästi arvontaa, kun tämä tuli vähän äkkiä :D Tervetuloa errikaaaa ja maryah!

2 kommenttia:

  1. Kivan simppeli mutta näyttävä koristeluidea! Sopisi kuin nyrkki silmään mustan tai kultaisen paljettisen mekon tai topin kanssa, nam! :)

    Kiva löytö oli blogisi, ihania koristeluita! :)

    VastaaPoista