keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Lakka goes to Geeli tutoriaali

Nämä kynnet tehtyäni minulta pyydettiin tutoriaalia lakan käyttämisestä geelin kanssa. Omiin kynsiin ei ole toistaiseksi moisia tullut laitettua, joten tein tutoriaalin huijaussormen avulla. Aloitin tavallisella tipillä, jonka muotoilin ja viilasin karheaksi. Sitten sinitarrakiinnitys sormeen.

Tässä on nyt leikisti se kynsi, mikä halutaan geelata.


Levitetään kerros (pohja)geeliä. Tätä ennen on kynsi valmisteltu geeliä varten, mutta ne vaiheet nyt kyllä jää pois, kun käytössä on tippi ja tutoriaali ihan muusta aiheesta.


 Sitten käytetään sitä uunissa.


Jos halutaan käyttää geelikoristelua, tehdään se tässä vaiheessa. Ite pistin sekaisin erilaisia glittergeelejä. Toisin sanoen testasin paria uutta purnukkaa.


Mahdollisten värigeelien jälkeen rakennetaan kynnelle muoto ja uunin jälkeen pyyhitään tahmat pois. Yksi kuva unohtui ottaa tästä välistä.


Viilataan kynsi muotoonsa.


Ja harjataan se.


Sitten päästään lakkavaiheeseen! Tässä vaiheessa meillä on siis valmiinmallinen karhea kynsi. Siihen vaan sitten lakat. Tein muutaman viivan uudella essencen nail art -lakalla 11 grape-metallic rocks!


Ja tokihan voidaan myös leimata.


Love-leima löytyy essencen laatasta ja käytössä oli Konadin pinkki leimauslakka.


Kun kaikki halutut lakkakoristelut on tehty, laitetaan päällysgeeli.


Uuniiin...


Ja sitten ollaankin jo valmiita. Hienon 3D-efektin saa aikaan, jos rakenteen tekevä kerros geeliä on läpinäkyvä ja "paksu". Mä rakensin tähän tosi ohuesti ja kaiken lisäks maitomaisella geelillä. Täältä ja täältä löytyy aikaisemmin tekemiäni kynsiä, joissa käytän lakkaa geelin sisällä.


Lakan voi laittaa myös päällysgeelin päälle ja sitten pistää uuden kerroksen päällysgeeliä. Tätä ei ilmeisesti suositella, koska päällysgeeli ei pysy kiiltävässä pinnassa niin hyvin. Mulla tosin ei oo ollu mitään lohkeiluongelmia.

3 kommenttia:

 1. Tuli mieleen että pystyykö koko kynnen halutessaan lakata ja sen jälkeen laittaa päällysgeelin?
  Sulla on täällä ihania ja hyödyllisiä tutoja :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se on mahdollista, mutta tosi ohut kerros kovaa päällysgeeliä pelkän lakan päällä (ei geelikynsillä) saattaa lohkeilla nopeasti, kun ei kestä pieniäkään kolhuja. Paremmin kestää soak off -geeli (geelilakka). Tätä kysytään multa usein, joten voisin väsätä aiheesta postauksen =)

   Poista
  2. Ihanaa! Jään innolla odottelemaan ^^
   Kiitos

   Poista