tiistai 13. maaliskuuta 2012

Flowers are silver

Pitkästä aikaa oli oikeesti mun näkönen manikyyri mun kynsissä. Koska pinkki on mun väri, glitter on mun juttu ja iso kontrasti myös, näistä tuli "tuijottelukynnet".


Simppelisti geelien päälle piirtelin kukkia Kiss Nail Art lakalla. Mustalla ääriviivat, hopealla ja valkoisella sisuksen ja mustalla ja hopealla viivoja ja pisteitä. Kukkien keskelle länttäsin violetit strassit.


Tuleepas lyhyt postaus, mutta tässä kaikki, mitä näille kynsille tapahtui. En muistanut aluslakkaa, enkä liiemmin laittanut päällyslakkaakaan. Jäljet geelissä oli tosiasia.


Loppuun tarvikekuva 14 mm linssin läpi. Pieni vääristymä lisää haaveita kalansilmästä.

Niin ja kovasti tervetuloa uusille lukijoilleni!!

8 kommenttia:

 1. Vau! Aivan älyttömän ihanat kynnet! Vitsi, riittäispä mullakin jaksaminen kunnon askarteluun niin saisin joskus tehtyä ittelleni kukkakynnet :D

  VastaaPoista
 2. No on kyllä minunkin tyyliset kynnet, eli tykkään kovasti! Todella ihanat!

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet. Siis voiko lakkaa laittaa geelin sisään? ja miten se sitten laitetaan et pitääkö siin olla sitten kaikki päällyslakat? Voitko tehä tuton siit? :D

  VastaaPoista
 4. aaww ^^ tosi Hienot !! WAU! onkyl kivat.

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kaikille =)

  Lotta: Voi laittaa (näissä ei kyllä oo laitettu). Ei tarvi päällyslakkaa tai mitään, kun geeli lakan päällä ajaa saman asian. Voin tehä tuton siitä, miten ite sen teen :)

  VastaaPoista
 6. Onpas makeet! Ihana tuo pinkki tikkuhile!

  VastaaPoista