tiistai 6. maaliskuuta 2012

Lumikukkia

Oli huollon aika lilaglittereille. Muuten ei vielä olisi tarvinnut huoltoa, mutta keskisormen kynsi oli saanut vähän osumaa matkalaukkua pakatessa ja geeli oli haljennut keskeltä. Palaset kuitenkin olivat vielä kynnessä kiinni. Kynsien omistaja oli kovasti tykännyt edellisestä manikyyristä ja halusi samantyylisen huollossa. Kynnet olivat myös saaneet kehuja thaimaalaiselta hierojalta/kynsientekijältä, joka oli huomannut ne heti ja vielä ihastellut useaan kertaan :)


Uudet kynnet toteutettiin samalla kaavalla kuin edelliset. Viilailujen jälkeen kärjen koristelu. Kaksi kerrosta tällä kertaa pinkkiä glittergeeliä niin, että 2. kerros häivytettiin. Muodon rakennus, päällysgeeli, leima ja toinen kerros päällysgeeliä. Oikean käden rikkoutuneen keskisormen oma kynsikin oli repeytynyt molemmista reunoista, joten siihen rakennettiin uusi kärki geelijatkolla.


Nyt leima valikoitui Konadin laatasta m36 ja lakkana Konadin valkoinen leimauslakka. Aluksi oli tarkoitus laittaa vielä isompaa leimaa, mutta kun se olisi peittänyt koko pikkusormenkynnen, vaihdettiin pienempään. Tähän kuvioon sopisi hyvin pieni strassi tuohon keskelle.

4 kommenttia: