maanantai 7. toukokuuta 2012

Lisää kikoja ja essencejä!! :D

Kuten jo ohimennen mainitsin, poikaystäväni oli käymässä Espanjassa. Tuliaistoiveeksi annoin "jotain kynsilakkoja sen lisäksi, mitä muutenkin ostat mulle". Kun hän sitten oli ihan vaikeana siitä, että mitä voi ostaa, kun mulla on jo niin paljon, ettei tuu samanlaisia, lisäsin siihen, että osta jotain halpoja. Ajattelin, että ois sit vaiks jotain markettikosmetiikkaa, mitä ei välttämättä Suomesta löydy.


Poikaystäväni teki työtä käskettyä ja osti mulle, yllätys yllätys, Kikoja ja essencejä :D Kyllä huvitti, kun hän kiikutti mulle Kikon pussia. Kaivoin esiin 2 Kikon lakkaa ja 3 essenceä, joista 2 tavallista ja 1 nail art -lakka. Kikot maksoivat 2,50 kuten Berliinissäkin ja essencet oli alekorista alle eurolla. Hyvin tietää mun maun, kun osti merkkejä, joista itsekin tykkään ;) Tuota samaa Kikon oranssia pyörittelin käsissäni ja meinasin ostaa :D


Yllä Kikot feikkikynsillä 245 ja 235. Toi violetti varsinkin on ihana. Pullosta välittyy hyvin väri :)


Ja tässä Essencet -ne tavalliset. 83 luxury secret ja 66 shiny godness. Tuo nail art -lakkakin, 11 grape-metallic rocks! on kiva, kun ei ole tavallinen hopea, vaan vähän tummempi viininpunaiseen vivahtava. Alekorissa oli kuulemma vain näitä hopeisia :)

10 kommenttia:

 1. voi vitsi miten söpöä! Hymyilin koko ajan kun luin postaustasi :D Miten hellyyttävä ajatus että poikaystäväsi seisoo jonkun alelaarin edessä ja koittaa löytää jotain kivanvärisiä lakkoja awww ^^ Ja hei, poikaystäväsi onnistui tehtävässään erinomaisesti: Mission complited indeed!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan se söpöä, kun sen noin ajattelee :)) Ja totta, onnistui tosi hyvin tehtävässä!

   Poista
 2. Ihania lakkoja :)

  http://lakkaaddikti.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Sinä onnekas. ;)
  Mun veli tulee tänään Tanskasta ja käskin sen tuua mulle kynsilakkoja tuliaiseks. Tein sille ihan listan, että minkälaisia saa ja ei saa ostaa ja nyt piän täälä sormia ristissä, että se tois jotain kivaa tai ees muistais/vihtis tuua jotain. xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saat paljon ja kivoja lakkoja! Postaa sitten, niin tuun kurkkimaan :)

   Poista
 4. Olipa hyvät tuliaiset :) Vappu kynnet oli mahtavan upeet, joskaan ei kovin käytännölliset. Itse olisin varmaan polttanut ne sulat ekana :D Mut kauneus ensin ja sit vast muut sivuseikat perässä ;) Taisinpa noille kynsille antaa äänen jossain blogikilpailussa (minä enää muista missä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eihän ne mitkään käytännölliset ollu. Yllättävän kauan kestin niiden kanssa :D
   Ja kiitos äänestä!

   Poista
 5. Pointsit sun poikaystävälle onnistuneista löydöistä! :D

  VastaaPoista