lauantai 5. toukokuuta 2012

Kikoja päällekkäin

Olin eilen polven tähystyksessä revenneen kierukan takia. Siellä saivat sekä varpaat, että sormet huomiota :) Oikeastaan se huomioiminen lähti siitä, kun mun geelikynnet, joiden päällä oli kynsilakkaa, häiritsivät sykkeen yms. monitorointia. Tarkastivat varpaatkin, että oisko sieltä voinut ottaa, mutta niissäkin oli lakkaa. Varpaitten väritys sai kehuja osakseen :D Anestesiahoitaja haki asetonia ja niin lähti vasurin peukusta lakat. Geeli ei asetonia onneksi säikähtänyt.


Varpaitten teko lähti siitä, että halusin kokeilla varpaisiin punaista glitteristä Kikoa. Laitoin sitä kerroksen isovarpaaseen ja totesin sen olevan liian huonosti peittävä yksinään. Pois se ja alustus yhdellä kerroksella pinkkiä Kikoa. Nyt kaksi kerrosta punaglitterkikoa. Vielä jotain! Yksi kerros väritöntä glitterkikoa ja sitten laitoin vielä pikakuivatuskikoa.


Tässä nää lakat on myös päällekkäin. Kokeilin sisällä laittaa kaikki päällekkäin ja onnistuin, mutta tositilanteessa tuo yksi yritti koko ajan kaataa pinon. En antanut sille mahdollisuutta, vaan se sai jäädä maahan. Ois voinu ikävästi käydä, jos olisivat rojahtaneet tuohon betoniin.


Hengasin näillä kynsillä muutaman tunnin ja katseeni osui essencen leimauslaattoihin. Päätin testata niitä.


Olen tyytyväinen. Koska toi sydän on ihan sairaan ohut ja silti se tuli noin hyvin. Leimasin vielä kaiken lisäksi laiskan letkeesti, joten huonommilla laatoilla oisin voinu saada vain rippeet. Kuvio on toisin sanoen tarpeeksi syvä. Me likes. Lisää näitä!!

2 kommenttia: