torstai 3. toukokuuta 2012

Rrrau! Water decals

Nämä vilahtivat jo toissapäiväisessä meikkipostauksessa. Elikkä siis koko kynnen siirtokuvat ekaa kertaa käytössä ja nää on kivat!!


Samalla laillahan näitä käytetään kuin pienempiäkin siirtokuvia. Leikellään palaset irti ja pistetään veteen hetkeksi, sen jälkeen asetellaan kynnelle. Asettuivat tosi nätisti ja ryppyjä jäi aivan minimaalisesti. Nekin silottuivat päällyslakan laitettuani. Päällyslakan kanssa piti olla varovainen, jos sillä läträs liian ohuesti ja monta kertaa samasta kohtaa, siirtokuva liukeni. Näin kävi parin kynnen kohdalla.


Kyseiset siirtokuvat oon hankkinu Fräulein38:sta. Nämä eivät ole ihan kauhean peittäviä, suosittelen siis alle värillistä lakkaa varsinkin, jos on vaalea kuvio. Mulla näkyi siniset navy-raidat läpi ekasta laittamastani kynnestä, joten muihin pistin aluslakan päälle myös Anytimen nudelakkaa (joka muuten kuivuu aivan sairaan kauan!!). Toinen "moka" oli jättää arkissa olevat tekstit kuvion reunaan. Ne irtoilivat veteen hengailemaan ja sitten sopivasti tarttuivat kuvioihin, kun nostelin niitä. Lähtivät onneksi suosiolla pois, mutta...


Setissä oli 12 palaa, joista 4 samankokoista, 1 pikkusormelle ja 1 peukulle. Melko hyvän kokoisia olivat. Pikkusormen pala ois saanu olla ehkä vähän leveempi.

Jos en kauheesti mokaile, mulle tulee jäämään aina 2 jokaista yli, niin sitten 5 setin jälkeen voin tehä kynnet, joissa jokainen sormi on erilainen :)

2 kommenttia:

  1. Tää oli kannustava postaus. On tehnyt mieli kokeilla noita mutta ilmeisesti niissä on tosi paljon laatueroja, jotkut menee ruttuun ja solmuun vaikka olisi taitava laittaja. No, mä en ole joten olen ajatellut, että noiden kanssa menee hermot:D

    Laitanpa wish-listalle ja hankin jossain vaiheessa:)

    VastaaPoista
  2. Kiva, että rohkaisi sinua kokeilemaan :)

    VastaaPoista