tiistai 8. marraskuuta 2011

Karkkikynsien uusi sydämellinen ilme

Karkkikynnet oikeassa kädessä kärsivät ajasta. Muutaman ekan päivän aikana lähtivät molemmat tähdet ja ainakin yksi helmenpuolikas. Helmenpuolikkaista myös lähti värit, koska käsittelin kynsilakanpoistoainetta. Loppujen koristeiden irrottaminen ei sitten ollutkaan ihan niin helppoa, mutta kynsilakanpoistoaineessa liottamisen ja saksilla vääntämisen jälkeen sain kaikki irti.

Halusin laittaa kynsiin kynsitarroja. Olin töissä suunnitellut, että jotain mustaa pitäisi saada. Sain sitten fiksaation, että pitää olla sydämiä. Kun pääsin kotiin ja tutkin kynsitarrojani, ei siellä ollut mustia sydämiä. Olin hyvin pettynyt, mutta aloin heti ideoimaan muuta. Ensin meinasin piirtää, mutta vasemmalla kädellä piirtäminen ei sittenkään oikein napannut. Lopulta kynsitarvikkeita tutkiessani hoksasin mustat strassit ja sitten keksin mustat mikrohelmet. Niistä syntyi tämä:


Mikrohelmillä ja Konadin Stamping Nail Art Top coatilla (jonka kärjen onnistuin tuhoamaan) sain muodostettua sydämiä. Oli siinä näpertämistä. Ensin käytin pinsettejä, mutta jo kynnelle asetetut pallot tarttui aina uudestaan niihin kiinni ja lopulta koin helpommaksi laittaa ne vain sormenpäällä kynnelle.


Karkkikynsillä osallistuin Kynsiksi meni -blogin kilpailuun. Käykää äänestämässä kuvaa numero 5! =) Äänestäjien kesken arvotaan palkinto...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti