torstai 10. marraskuuta 2011

Kimaltelevat kynsien kärjet

Kun ekan kerran tein tilauksen NDED:iin, sain "kaupanpäällisenä" pienen purkillisen punertavalta näyttävää silppua. Silloin päätin, että jossain vaiheessa tunkisin sitä geelien sisään kynsien kärkeen.

Nyt viimein päätin käyttää tätä mysteeristä silppua. Viilasin kynnet aika ohuiksi ja levitin ohuen kerroksen geeliä, johon siveltimen ja geelin avulla asettelin näitä hiutaleita. Tämän jälkeen pistin pari reilua geelikerrosta ja viilasin kynnenpäälliset sileiksi. Päällysgeeliä laitoin vielä pari kerrosta, etteivät jääneet epätasaisiksi.


Tykkään näistä kovasti. Värit näyttävät aika syksyisiltä, joten nää sopii vuodenaikaankin. Paitsi kohta on jo talvi :) Olkoon nämä viimeiset syyskynnet.Selvitin vielä materiaalin NDED:in sivuilta. Kyseessä on "Glitter flakes monivärinen" :D Mikähän tää on suomeks oikeesti? Onko tää nyt sitä foliosilppua?

Tervetuloa Bambi :)

2 kommenttia:

 1. Näyttää tosi hyvältä!
  Mulla on kans sitä jotain kummallista muovi-folio-mitälie silppua monessa eri värissä, mutta tuo sun oma näyttää kivemmalta :D.
  Siinä mun silpussa on selkeesti sellaisia foliomaisia paloja mutta siellä seassa on ihan sellaisia kovia muovinpalojakin. Ihmeellistä hakkelusta :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos!
  Joo, mullakin on tuolla silpun seassa jotain ihme kovia muovinpaloja, semmosia paksumpia. Niitä en viittiny kynsiin laittaa, vaan jätin suosiolla sivuun :)

  VastaaPoista