torstai 10. marraskuuta 2011

Ostoksia ja niiden seurauksena lakko

Oon taas tuhlannu hirrrrveeeesti rahaa. Pariin ostokertaan on mennyt yli 80 euroa ja ne siis pelkästään kynsijuttuihin. Nyt on aika pistää sille stoppi ja keskittyä vaan ostamaan joululahjoja. Eli noiden shoppailujen seurauksena päätin, etten enää tänä vuonna osta mitään kynsiin liittyviä asioita itelle.

Sitten ostoksiin. Huomasin Maijun blogissa jokin aika sitten maininnan verkkokauppa fräulein38:sta. Menin tutkimaan kauppaa ja muutaman päivän harkittuani ostoskori täyttyi yli 50 euron edestä.


Ostokset saapui tällä viikolla. Paketissa oli metallinvärisiä geelejä, hopeanhohtoinen kestolakka, punainen cracklelakka, 60 erilaista glitteriä ja 10 silikonimuottia.


Toinen ostos oli sitten Flormar. Ensin huomasin lakat Kynnelle -blogista. Jo silloin olin miettinyt ostolakkoa. Flormarit tulivat kuitenkin muutama päivä sitten uudestaan vastaan toisesta blogista Bambi likes to polish. Silloin päätin, että käyn vielä Tokmannilla pari noita ostamassa, kun eivät kalliitakaan olleet (~2€/kpl), ja sitten aloitan lakon.


En osannut valita vain paria. Ostin niitä 10. Niillähän voi tehdä hienoja liukuvärjäyksiä -perustelin itselleni.

Ostin vielä pienen laatikoston uusien asioiden säilyttämiseen. Kaikki neljä laatikkoa ovat lokerikkoja, joilla on kansi. Voin siis ottaa laatikot yksittäisinä mukaan :)


Nyt alkaa lakko.

2 kommenttia:

  1. Ihana nettikauppa! Äh, mitenhän sitä voi pyörtää sanomisensa, ettei uusia kynsihankintoja hetkeen ja tilata tuolta..?!

    VastaaPoista
  2. Niin on! Ostolakot tms. on kyllä vaikeita :D

    VastaaPoista