sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Vaalea violetti äitimalli


Halusin tehdä äidille kynnet. Hän vastasi pyyntööni: "suunnittele vaalea violetti äitimalli". Tiesin heti, millä lakalla tekisin pohjan. Äiti oli joskus antanut minulle Max Factorin Nailfinity Lilac Haze -lakan. Sen ympärille lähdin suunnittelemaan jotain kivaa pientä kuviota.

Keksin, että voin kokeilla "uusia" koristeteippejä äitini kynsiin. Taas yksi tilauksistani, jota en vain ole vielä ehtinyt käyttämään. Testikynteen laitoin niitä ristiin 2 ja 2, että sain kivan aukon pikkutimantille.


Äidin kynnet eivät kuitenkaan olleet ihan niin pitkät kuin harjoituskynsi, joten päädyin vain yhteen teippiin per suunta. Väritkin valitsin hieman toisin teippeihin ja timanttiin. Lisäsin vielä pari kerrosta Flormarin vaalean violettia hilelakkaa (U28), mutta se ei oikein näy.


Olin itse tyytyväinen erityisesti ideaan, mutta lopputulokseen myös. Myös äiti piti kynsistä. Voisi suunnitella itselle jotain samantyylistä. Koristeteipit on myös påp :D Siskokin innostui laittamaan kynsiään niillä ja timanteilla, mutta en ehtinyt saada kuvaa :/

3 kommenttia: