tiistai 15. marraskuuta 2011

Flormar-gradientti

Tein nyt sitten Flormareilla sen, millä niiden ostamista hetki sitten itselleni perustelin eli liukuvärjäyksen. Vaikka ostin kymmenen lakkaa, käytin nyt vain neljää. Vielä puuttuu siis perustelu niille lopuille kuudelle.

Nää lakat on kyllä aivan ihania. Paljon pientä glitteriä ja upeat värit. Jo kaksi kerrosta ensimmäistä väriä oli niin kiva, että olisin voinut jättää lakkaamisen siihen. Toteutin kuitenkin alkuperäisen suunnitelmani liukuväristä.


Ensin siis kaksi kerrosta valituista lakoista vaaleinta, U27, koko kynnelle. Sitten loput töpöteltynä päälle, U05, U23 ja viimeisenä U24. Vähän näyttä raidallisilta noi, eli värit ei liu'u niin hyvin ku toivoisin. Menin kaikilla väreillä heti liian "syvälle", joten ei jäänyt mahdollisuutta töpötellä "väliväriä" eli ohuempaa kerrosta.


Tästä tuli yksinkertainen ja näyttävä lakkaus. Ehkä jopa liian näyttävä mun makuun.

Mietin näihin myös jotain leimoja. Jotkut tummat vois ehkä toimia. En kuitenkaan heti halunnut lähteä sotkemaan, mutta voisin kokeilla jotain ennen kuin poistan lakat.

Sain iskältä lainaan valokuvauslampun ja ylempi kuva on otettu sen valossa, alempi normaalissa huoneenvalossa. On muuten aika cool lamppu (vaikka kuumeneekin paljon, eli sittenkin hot), kun näyttää ihan ulkona otetulta toi kuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti