maanantai 7. marraskuuta 2011

Pimeässä hohtava "lakka" Dealextremestä

Huomasin jossain blogeissa pimeässä hohtavia lakkoja ja halusin sitten itellenikin sellaisen. Olin joskus aikaisemmin bongannut sellaisen Dealextremestä, mutten  ollut tilannut. Nyt tilasin. Paketissa meni alle 2 viikkoa ja sitten se vielä lojui mulla postien alla unohtuneena pari päivää.

Pakkaus oli pelottava :D ja pullo näytti vähän kuluneelta, vaikka oli pakkauksen sisällä.


Lakkasin yhden "kynnen" swatch-kiekosta. Lakka tuoksui hyvälle ja näytti kahden kerroksen jälkeen lähes värittömältä. Sitten vein pullon ja kynnen pimeään paikkaan kameran kanssa. Syntyi "valo"kuvia.


Pimeäkuvat on otettu manuaaliasetuksilla (manuaalitarkennus, iso 640, aukko 2.8 ja suljinaika 4s) kameran automaattiasetuksista johtuvien virheiden eliminoimiseksi.

Aika nopeasti hävisi loiste kynnestä. Pullossa kesti vähän kauemmin -yllättäen, kun materiaalia on vähän enemmän. Kuvien jälkeen nostin kiekkoa ja sotkin sormeni aineeseen. Sehän ei ollut kuivunut ollenkaan!!

Aloin tutkimaan pakkausta. Vaikka kyseessä oli pullon ja etupuolen mukaan kynsilakka, takana luki mm. "Apply to clean, dry face". Siis mitä!? Puhdistusohjeet (pesu lämpimällä saippuavedellä) taas viittasivat ehkä akryylimaaliin. Päätin antaa "lakalle" toisen tilaisuuden ja nyt laitoin sitä kiekolle yhden kerroksen. Annoin sille myös ruoanlaiton verran aikaa kuivua.

Testien jälkeen tutkailin tuotetta uudestaan Dealextremen nettisivuilta. Olisi ehkä kannattanut lukea ostajien kommentit. Toinen kirjottaja (Glows) on asian ytimessä :) Kallishan tuo ei ollut.

Lopputulos: Aine kuivui vihdoin, mutta siinä meni kauan, ehkä 20-30 minuuttia. Voisin käyttää tätä päällyslakkana, jonka päälle laittaisin päällyslakan. Sitten välillä se hohtaisi pimeässä ja näyttäisi pelottavalta :)

Tervetuloa yhdestoista lukijani Petra!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti