sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Lehmäys


Nyt on lehmäkynsien aika! En yhtään muista, miten yhtäkkiä sain idean tehdä tämmöiset, mutta alunperin ei kyllä ollut tarkotus ollenkaan. Oli mielessä koko kynnen peittävä lakkaus, mutta se jäi nyt myöhempään.

Suunnittelin niin, että muihin teen lehmäkuosia ranskiksen alueelle ja keskariin piirrän lehmän. Meinasin jo laiskuuksissani lipsua suunnitelmasta ja tehdä kaikkiin lehmäkuosin, mutta ohjelmien asennuksessa, mitä olin tekemässä näytti kestävän, niin ryhdyin piirtämään, tosin nimettömään.


Kuviot meinasin eka tehä mustalla, mutta se on niin perus, joten tein "vaihteeksi" ruskealla. Ihan kun oisin paljonkin lehmäkynsiä tehny. Nää on kuitenkin ekat. Käytin Models Ownin ruskeeta lakkaa. 


Lehmän reunojen kanssa arvoin, tekisinkö linerilla vai akryylivärillä vai peräti mustalla lakalla ja siveltimellä. Päädyin näistä vaihtoehdoista viimeiseen. Lakkana käytin Rimmelin I <3 lasting finish Black cab. Se on sopivan juoksevaa. Piirsin eka reunat ja väritin sisuksen mun "parhaalla" lakalla :D Ja sit vielä viimeistelin mustalla silmät yms. Se paras lakka on Look By Bipan valkoinen High speed -lakka. Toosi peittävää ja kuivuu nopeesti. Ostin sen Ranskasta jostain katumyyjän korista 2 eurolla. Mistäköhän näitä sais ostettua lisää niin, ettei tarttis hommata lentolippuja Pariisiin?


Söpö lehmä salaisesta paikasta.

Jo kymmenen lukijaa =)  Tervetuloa Gloss!

6 kommenttia: