torstai 18. joulukuuta 2014

Joulunodotuskynnet

Mulla on ollut tosi pitkään nyt viime aikoina samat kynnet. Ranskikset oli yli 2 viikkoa ja samoin pikkujoulukynnet. Oon ollut niin kiireinen, että oon ihan suosiolla tehnyt koristelut geelillä, että ovat kestäneet. Ideoita on kyllä ollut, mutta ei aikaa toteuttaa. Pelkäsin jopa, että nämä villapaitaleimat jää kokonaan testaamatta tänä jouluna. No myönnettäköön, että kävisivät hyvin vielä joulun jälkeenkin.


Väkisin kuitenkin kaivoin itselleni kaksi tunnin rakoa, jotta sain glitterit viilattua pois ja geelit huollettua yksi käsi kerrallaan. Melkein viikko ehti olla noillakin huolloilla väliä ja kuljin niin epämääräisissä kynsissä, että hävettää.

Uudet kynnet sitä vastoin ei hävetä. Tykkään niistä kovasti. Nude ja kulta toimii ihan tosi hyvin yhdessä ja tuo viimein tilaamani BarryM:n kultainen lakka on ihan parhaus leimaamiseen!


Otin kuvan tarvikkeista ja tässä kirjottaessani huomaan, että en ole lisännyt bloggeriin. Näköjään on niin harvinaista tuo kuvan ottamisen muistaminen, että tottuneesti lisää tänne vain kuvat kynsistä.

13 kommenttia:

 1. Upeat! Tuollaiset villapaitaleimat on kyllä ihan parhautta <3 Hitsi kun itse jaksaisi ottaa itseään niskasta kiinni ja viettää sen muutaman tunnin leimaustarvikkeiden kanssa suljettujen ovien takana ja opetella kunnolla leimaamaan, niin ehkä houkuttelisi enemmänkin tilata kaikkia ihania uusia laattoja :/ En tajua miten kaikki muut on niin mestareita leimaamisessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No leimat on ihan munkin suosikkeja. Toi Moyoun laatta on ihana, kun siinä on niin monta niitä <3
   Ja ehdottomasti nyt sinne suljettujen ovien taakse niiden leimaustarvikkeiden kanssa! Ei se oo vaikeeta, kun oppii oikeen tekniikan :)

   Poista
 2. Ihanat! Mä tykkään tosi paljon villapaitakuviosta ♡

  VastaaPoista
 3. Oikein nätit, täällä tykätään <3

  VastaaPoista