perjantai 19. joulukuuta 2014

Raitoja

Marraskuussa sain pari kertaa vapaat kädet ja ajatuksena oli arpoa kuvio, minkä teen. Eräs asiakkaani vaikutti todella kauhistuneelta ja toisen kohdalla kuvio oli kesäinen ja sellainen, mitä olen tehnyt paljon, enkä halunnut tehdä sitä. Siispä luovutin arvonnan kanssa ja tein marraskuisille vapaiden käsien antajille raidat, johon painelin useampaa eriväristä foliota. Ideakuvan bongasin jossain vaiheessa Facesta, mutta en muista, keneltä. Tein kuitenkin omat versiot.


Näistä ekoista, johon laitoin tuon kuvion joka kynteen, tuli oikein jouluiset, koska punainen. Kyseessä on Mereneidin geelilakka geelikynsien päällä. Valitettavasti kovin moni ei ole innostunut tästä sävystä. Varmaan siksi, kun on hieman oranssihtavan punainen.


Toisiin geelikynsiin taisi toiveena olla vaaleanpunaista, mutta muuhun sain vapauden. Valitsin pohjaväriksi Sanna Tara Nail Artin nuden geelilakan, johon painelin kärkeen fuksiaa ja kultaista stardustia sekaisin. Sitten raidat peukkuihin ja nimettömiin.


Kultainen ja fuksia on aika hauska väriyhdistelmä, vai mitä?


Viimeisiin raitakynsiin en saanut vapaita käsiä. Asiakas halusi, että teen kynnet, jotka sopivat heidän ryhmänsä esiintymisasuihin. Niissä oli muistaakseni mustassa valkoisia raitoja ja paljon kimalletta.


Tehtiin siis kynsiinkin musta pohja Mereneidin geelilakalla ja siihen valkoiset raidat. Päälle vielä hopeaa stardustia.


9 kommenttia: