perjantai 21. maaliskuuta 2014

Perhosia ja rusetteja

Nää ekat kynnet syntyi, kun sain vapaat kädet suunnitella asiakkaalleni lomakynnet Thaimaahan. Toiveena oli värikkäät kynnet perhosilla. Halusin kierrättää kaikkia värejä (vaikka asiakkaani ei niin hirveästi tykkää keltaisesta tai oranssista). Perhosleimoista oli puhe jo edellisellä kerralla, joten ne valikoitui.


Kynsissä rakenne on tehty NDED:in geeleillä. Rakenteen päällä on kerros Mosaicin mustaa gel paintia, johon on paineltu hopeaa foliota. Folion päälle on tehty väriliuku Mosaicin läpinäkyvällä neonpinkillä, läpinäkyvällä neonkeltaisella ja violetilla gel paintilla sekä NDED:in neonsinisellä värigeelillä. Lopuksi vielä lätkitty perhosleimat Konadin laatasta Konadin valkoisella leimalakalla (saatu).


Toisten kynsien tarina alkaa näin: Mulle oli tulossa uusi asiakas huollattamaan "kiiretapauksena" muualla tehtyjä kynsiä. Odotellessani häntä availin pari saapunutta pakettia. Mietin siinä sitten, että on kyllä ihme, jos hän keksii pyytää jotain, mitä mulla ei ole, koska sillä hetkellä tuntui, että mulla on kyllä ihan kaikkea ja liikaa. Noo.. Asiakas sitten melkein heti kysyi, onko mulla valkoisia rusetteja ja eihän mulla ollut -valmiina.


Keksin onneksi, että mulla on rusetinmuotoiset 3D-muotit ja niistä valittiin sopiva koko ja uunitettiin 4 kappaletta valkoisia rusetteja (NDED:in valkoisesta ranskisgeelistä). Itse kynsissä valkoinen kärki on tehty Mosaicin valkoisella gel paintilla. Kynsien toiseen sivuun laitettiin Fräuleinin hopeakimalteista geelilakkaa, jonka avulla timantit, helmenpuolikkaat ja rusetit kiinnitettiin. Rusetteihin jouduin tosin kasvattamaan alapuolelle geelimöykyt. Etteivät heti tartu ja irtoa.

10 kommenttia: