torstai 20. maaliskuuta 2014

Torstaituote - Embellish -kaviaarimanikyyri

Tiedän, että kaviaarimanikyyri ei ole nyt in, mutta onko musta ja hopea koskaan out? Tämä kuitenkin oli ensimmäinen kerta, kun teen itselleni kaviaarimanikyyrin jonkun setin avulla. Koska setti oli halpa ja toimiva, päätin ottaa sen torstaituotteeksi.


Kyseessä on Primarkista Lontoosta ostamani Embellish -setti. Setti sisältää lakan, mikrohelmet, suppilon ja muovilaatikon helmien keräykseen. Pakkauksen takana on ohjeet, joita lähdin noudattamaan.


Lakkasin ensin yhden kerroksen, joka kuivui yllättävän nopeasti, mutta oli tosi läpikuultava. Lakka muuten haisi tosi pahalta... Toinen kerros peitti jo paremmin ja kuivuikin hitaammin. Lakkasin toisen kerroksen yksi kynsi kerrallaan ja kaadoin alustan päällä mikrohelmiä päälle. Mikrohelmet meni tosi nätisti lakkaan ja pienen rapsimisen jälkeen ylimääräiset (toisessa kerroksessa olevat) lähti pois. Pelkän lakan pinnasta tuli muuten melko peilimäinen!


Koska laitoin helmet alustan päällä, ne sai kätevästi kaadettua pois. Tai no, ne kyllä sähköistyi niin paljon, että kaikki ei millään halunneet mennä pulloon.


Koska lakka kuivui hitaasti, tyhjiin kohtiin oli helppo lisäillä helmiä jälkikäteen. Lakkojen hitaan kuivumisen takia kynsiä piti varoa, ettei helmet lähteneet heti irti. Lakan kuivuttua, helmet oli ihan tukevasti kiinni. Mutta vajaan vuorokauden jälkeen helmet oli kuluneet ja niitä oli lähtenyt irti niin, että kynsistä oli tullut epäsiistit. Niinpä tuomitsen tämän manikyyrin yhden illan jutuksi.


Alla olevasta kuvasta näkee selvästi kärjen kuultavan läpi, kynnellä siis kaksi kerrosta lakkaa. Helmellisissä kynsissä se ei haittaa, eikä muutenkaan silloin, jos ei valoa vasten katso.


Kaikesta huolimatta mun mielestä näistä tuli tosi kivan näköiset. Tuo kahden värin satunnainen sijoittuminen näyttää mun silmään kivalta. Ja koska pohjaväri on hyvä, ei haittaa, vaikka helmet ei ihan tiheässä olekaan.

Mikä: Embellish-kaviaarimanikyyripaketti, joka sisältää lakan, mikrohelmet, suppilon ja muovilaatikon helmien keräykseen.
Mistä: Primark (Englanti)
Mitä maksaa: £2,50

2 kommenttia:

  1. Ihanat. On kyllä kivan näköiset. :) Harmi vaan jos pysyvät vain yhden illan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Joo, ois ollu kiva pitää näitä pitempäänkin :)

      Poista