sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Kommenttien kerjäämistä uudesta ulkoasusta

Käytin vihdoin eilen muutaman tunnin blogin ulkoasun parissa ja sain pitkän väännön jälkeen siitä itseäni tyydyttävän. Ulkoasu on taas hieman pirteämpi ja suurin osa sen väreistä on pöllitty omista kynsistä, jotka on ainakin yhet omista lemppareista. Näette ne sitten huomenna.

Valitettavasti en muistanut ottaa print screeniä vanhasta ulkoasusta, mutta onneksi lokakuulta löytyi yksi otos web archivesta.


Eli tuossa siis tuo vanha. Muutin oikeastaan kaiken keskiosan väritystä ja leveyttä lukuun ottamatta. Banneri on uusi, nyt siellä on kynnet, joita muutama toivoi. Tausta sai vähän väriä olematta silti toivottavasti liian sekava. Vaihdoin myös fontit ja niiden värit. Ja näiden lisäksi tein teemaan mätsäävät painikkeet blogin seuraamista varten.

Vedetäänpä vielä loppuun viittaus otsikkoon: Nyt haluaisin mielipiteitä uudesta ulkoasusta, sillä haluan blogin olevan kaunis ja luettava. Onko tämä sitä? Mitä voisi korjata? jne :)

Edit: Taustaa hieman vaalennettu ja kehystä ohennettu.

23 kommenttia:

 1. Taustaväristä tykkään tosi paljon! Toisaalta toi kehys on kiva, mutta toisaalta hallitseva. Ehkä kapeempi, ei noin fuksia..? Mutta tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tota kehystä muutin muuten monta kertaa ja aluksi se oli vieläkin leveempi :D Pitää kokeilla tehdä siitä vielä joku "näkymättömämpi" versio :)
   Kiitos kommentista!

   Poista
 2. Mun mielestä tämä tausta on juuri tähän blogiin sopiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä oon samaa mieltä, tai siis tää on jotenkin omasta mielestä "mun näköinen". :)

   Poista
 3. Oi tää on tosi kiva! Tykkään enemmän tästä kuin edellisestä:)

  VastaaPoista
 4. Olenkohan taas ainoa, joka esittää kritiikkiä:D Banneri on nätti mutta raidallinen tausta jotenkin vaikeuttaa tekstin lukemista. Voi olla, että vanhalla vaan silmät harittaa ja olen ainoa, joka kokee niin. Väritys on tosi nätti kyllä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla itse teksti on kuitenkin valkealla taustalla? Viivat on vaan tuolla sivulla ja mm. tunnisteiden päällä? En tiedä sit jos on pidempi teksti et miten vaikuttaa noi viivat..

   Poista
  2. Ihan hyvä, että tulee kritiikkiäkin :)
   Olisitpa nähnyt tuon taustan alkuperäisenä versionaan :D Siinä noi viivat oli vaakasuunnassa ja ne oli teräviä ja yhtä kirkkaita kuin noiden seuraa -linkkien taustat...
   Seurataan tilannetta tuon luettavuuden kanssa, jos moni sanoo samaa, niin pitää sit vaikka sumentaa vielä. Mut tosiaan tekstin sentä jätin valkoselle taustalle :)

   Poista
 5. Oi, tosi ihana ulkoasu! :) Voi, kun osaisi itsekin tehdä näin kivan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!
   Kyllä säkin varmasti osaat, kun lähet vaan rohkeesti kokeilemaan :)

   Poista
 6. Itselläni myös tausta vaikeutaa lukemista, ja sattuu silmään.

  VastaaPoista
 7. Tykkään uudesta ulkoasusta :)
  Voisko nuita viivoja saada vielä vaaleammaksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kokeilen vaalentaa, mutta pelkään, että vaaleimmat katoaa jo näkyvistä..

   Poista
 8. Näyttää kivan pirteältä! Ja vauhdikkaalta kun on tuo raitatausta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yritinkin saada pirteyttä tähän. Taisin siis onnistua :)

   Poista
 9. Tosi kiva uus ulkoasu! Keväinen ja pirteä, mutta ei räikeä. Tykkään :)

  VastaaPoista
 10. Tosi pirtsakka ulkoasu! En tiiä johtuuko siitä kun ei ole vielä tottunut, mutta tausta pomppaa vähän munkin silmään tuolta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä veikkaan tottumusta :D Oon nimittäin tän takia nyt selannu blogeja ja katsellut niiden taustoja, niin paljon näkyy räikeempiäkin. Mutta katsellaan...

   Poista