torstai 18. lokakuuta 2012

Pronssipallot

Haa, ihan ristiriitaista edellisen postauksen kanssa: Ostin pronssisen geelilakan jo keväällä ajatuksena käyttää sitä syksyllä ja talvella. Eihän tuo väri niin hirveästi kevääseen tai kesään sopinut, joten siksi odotin tänne asti, vaikka oisi ehkä tehnyt mieli käyttää aiemmin jo sitä.


Tätä koristeluakin olen jo tovin halunnut toteuttaa. Ajatus oli tehdä vedenalaisen maailman näköistä, ilmakuplia, mutta tuo taustaväri vaikutti asiaan suunnattomasti ja vedenalainen maailma on kaukana. Maalasin mustalla akryylimaalilla ja pienellä siveltimellä ympyröitä ja pariin "liimasin" metallinhohtoisen helmenpuolikkaan.


Nämä olis taas "tuijotteluvarpaat", mutta kylmyyden takia ovat sukissa piilossa. Taitaapa olla turha enää laittaa varpaita, kun ei niistä pääse nauttimaan. Seuraavaksi ne voisi päästää luonnontilaan talvehtimaan. Joku ulkomaanmatka ois kyllä kiva, sinne vois sit laittaa ;)

6 kommenttia:

 1. Ei tällasia postauksia sais tehä nyt just kun en ite voi lakkailla varpaan kynsiäni.. :D Kateellisena täällä kattelen noita (iteltäni lähti isovarpaasta kynsi kokonaan pois :/). Toosi nätti lakka tuo :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soriii :)
   Miten ihmeessä sait koko kynnen pois?! Löitkö johonkin? :/

   Poista
  2. Olin tetissä tallilla, ja hevonen sääti jotain ja astu mun varpaiden päälle. Lopputuloksena kivasti kynsi oli irronnu juuresta ja roikku vaan kevyesti reunoista kiinni. :/ Lääkäri sitte repäs sen siitä kokonaa irti ja ai että kun nyt näyttää siltä että toi olis lakattu punasella jellyllä eikä annettu kuivaa :'D

   Poista
  3. Aiaiaiiiii :/ Kuulostaa, että on tehny kipeetä, hyh. Onneksi siihen kasvaa uusi :)

   Poista
 2. Muistathan vastata mulle Facebookin puolella yksityisviestiin mahdollisimman nopeaan jo perjantai... aamuna? :D Saan paketin postiin :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastasinn! En vaan eilen illalla ehtinyt edes avaamaan konetta kotona :D

   Poista