torstai 16. helmikuuta 2012

Magneettigeelilakkavarpaat

Silloin kun magneettigeelilakka saapui, sitä piti heti kokeilla. Levitin lakkaa swatch-kiekolle ja pidin magneettia ohjeen mukaiset 5-10 sekuntia. Mitään ei tapahtunut. Lakka hieman jo valui. Korjailin sitä ja uudestaan magneetti päälle. Nyt vähän lähemmäs, ihan parin millin päähän ja aikaa varmaan minuutin. Tulihan sieltä ne raidat! Aika hailakoina, mutta kuitenkin.


Ja koska kaikkea pitää kokeilla, rakensin itse palloista "hienon" magneetin, jolla kokeilin tehdä kuvioita. Eipä kovin kauniita tullut. Ennemmin epätasaiselta näytti se geelaus vain. Mutta tästä voi vielä kehitellä.. :D


Niin sitten teinkin. Kun aloin varpaitani lakkailemaan, sain pian todeta magneetin olevan ihan liian heikko. Muutaman yrityksen jälkeen kaivoin esiin taas omat pallomagneettini, jotka tosiaan ovat aika voimakkaita. Näitä ei tarvinnut montaa sekuntia kynnen päällä pitää, kun kuvio jo alkoi muodostumaan. Pistin nuo magneetit muutaman millin päähän kynnestä pötkönä ja siirsin hitaasti haluttuun suuntaan.


Tällaisen lopputuloksen sain


Lähikuva isovarpaankynnestä.


Itse lakka on mielestäni hyvää. Sopiva koostumus, ei liian löysää eikä jämäkkää. Levittyy siis hyvin. Magneetti on liian heikko. Tulos oli mattainen, kun tahmean pinnan pyyhkäisi pois. Olisiko pitänyt uunittaa kauemmin?

Nämä ovat olleet minulla viikon ja hyvä oli, etten heti postannut, koska tänä aamuna paljastui jotain "järkyttävää" :D Katselin vasemman isovarpaan kynttä. Näytti siltä, että siinä olisi ollut möykky. Ajattelin, että valuipa paljon tehdessä, miten en huomannut silloin... Koskin möykkyyn ja se oli ontto. Eli lakka oli irronnut kynnestä. Repäisin sitä ja paljastui, että oma kynsi oli värjäytynyt ihan punaiseksi :/ Ei auttanut (asetoniton) kynsilakanpoistoainekaan.


Tietty otin kuvan ja ruma on. Veikkaan, että tämä geelilakka pysyy paremmin geelikynsien päällä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti