tiistai 14. helmikuuta 2012

Ystävälliset päiväkynnet

Eli ystävänpäiväkynnet suomeksi. Meinasi melkein jäädä tekemättä. Näiden kanssa olen tuskaillut paljon ja piiitkään. Ideoita on ollut, mutta niiden toteutukset on aina ontunu.. Mikään ei kelpaa!! Paitsi tämä tällä kertaa.

Pohjalla on Goshin Metallic Purple, ah niin ihana lakka. Tämän käyttämisen ysävänpäiväkynsissä päätin heti sen saavuttua. Ongelmana olikin keksiä jotain siihen päälle ja värikin mietitytti. Testikynsiä tein jokusen kappleen, mutta tämän piirsin lopulta suoraa kynsille ilman testausta.


Sydämet piirsin Kissin mustalla nail art lakalla, jonka jälkeen väritin ne punaisella Color Clubin nail art lakalla. Sitten ne olivatkin valmiit. Okei, laitoin vielä päällyslakkaa, mutta vasta kuvien jälkeen, koska aavistin leviämistä. Sitä tapahtui onneksi vain hieman.


Oikein ihanaa ystävänpäivää kaikille!!

9 kommenttia:

 1. Suloiset ystävänpäiväkynnet! Kauniit sydämet!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet! Ja voi vitsi et toi GOSHin metallic purple näyttää nyt siltä että se on pakko hommata!!

  VastaaPoista
 3. Nämähän ovat tosi kivat! Ja itsekin tykkään paljon tuosta Metallic Purplesta. :) Tosin se kului mulla aika nopeasti kärjistä, että vaati aika paljon päällyslakkaa suojakseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mullakin kului. Laitoin ensin yhen kerroksen ja siivosin hetken välissä, niin lakat oli ihan kuluneet. Päällyslakan avulla pysyi tosiaan paremmin sit :) Mut onhan se nätti!!

   Poista
 4. Nämä on ihanat, yksinkertaiset mutta näyttävät.

  VastaaPoista