lauantai 11. helmikuuta 2012

Gosh-tilaus Sokokselta ja testikynsi ja NDED ja ja ja ja

Tuli siis taas tehtyä tämmöinen yhtäkkinen heräteostos, kun sai 15 % alennusta tilauksista :) Kävin torstaina hakemassa tilaukseni Sokokselta. Ja tulin kotiin vain hetki sen jälkeen, kun NDED-tilaustani oli yritetty toimittaa. Hain postit ennen kuin tulin kotiin, silloin siellä ei ollut toimituslappua, mutta eilen oli. Eli oltiin kävelty toimittajan kanssa ristiin :(

Tilasin 3 Goshin lakkaa: Metallic green, Metallic purple ja Ocean. Olen näitä metallisia himoinnut jo jonkun aikaa. Lisäksi ostoskoriin humpsahti Klippoteketin kuivashampoo, kun edellinen on jo aika vähissä ja olen siitä tykännyt.

Yllätyksekseni sain kaupanpäällisenä Nivean gentle peel off maskin ja Kokorico-nimisen tuoksunäytteen. On kyllä valitettavasti miesten tuoksu :/

Tietysti swatchasin lakat heti ja yhtä kivoja ovat, kuin mitä olen blogeissa nähnyt. Yhteen omaan kynteen kokeilin Oceania, joka on näistä mun suosikki. Lakkasin sillä ranskiksen ja laittelin parit isot strassit. Se on nyt vähän eriparia muiden kanssa, mutta eiköhän noi muut mee myös aika pian uusiksi.


Soitin heti perjantaiaamuna DHL:lle ja siellä sanottiin, että mun NDED-paketti tulee maanantaina. Annoin työpaikan osotteen, että voivat toimittaa päiväsaikaan. Yllätys oli suuri, kun kesken koulutussession piti käydä kuittaamassa lähetys :))

Paketissa oli 3 geelipurkkia: Valkoinen geeli 15 ml, kirkas pinkki 30 ml (nettisivuilla muuten lukee Rose selkeät xD) ja maitomainen pinkki 15 ml. Tilauksessa oli myös akryylineste, punainen glitter, kultaisia paljetteja ja nukkaamattomia puhdistuslappuja. Kaupan päälle sain kynsiviilan.


Tahdon vielä toivottaa tervetulleeksi uudet lukijani! 50 lukijan raja lähestyy uhkaavasti. Jospa vaikka keksisi sitten jotain kivaa :)

5 kommenttia:

 1. Minullakin on tuo goshin ocean, ja pidän kyllä kovasti. Ihania ostoksia olet tehnyt! :)

  VastaaPoista
 2. Upean näköiset lakat, tuo vihreä näyttää ainakin pulloon päin superhienolta!

  VastaaPoista
 3. hienon värisiä nuo Goshin lakat :) Metalliset lakat ovat minunkin mielestäni herkkuja!

  VastaaPoista
 4. Joo, kaikki noi metalliväriset Goshit on ihania :) Ja vielä huomenna saa Sokoksen verkkokaupassa 15 % alea.

  VastaaPoista