perjantai 17. helmikuuta 2012

Mattaa!

Kauppareissulla ajauduin Seppälään ja voi ei! Siellä oli kaikki kosmetiikkatuotteet osta 3 maksa 2. Pakkohan niitä oli tutkia ja lopulta ei mennyt kauaa, kun olin kaivanut kolme kynsilakkaa. Hinta oli 2,95 €/kpl eli yht. 5,90 €, ei paha.


Löysin kolme Golden Rosen mattalakkaa, jotka on aivan ihania!! Erityisesti tykästyin tuohon violettiin, sitä haluun testata ekana. Alla olevassa kuvassa harmaa näyttää hieman rusehtavalta, mitä se ei oikeesti ole. Lakkojen "nimet": harmaa: 110, violetti 107 ja sininen 10.


Laitan nyt nämä huulipunatkin tänne, ku oon niin innoissani niistä: Mschic-huulipunia tilasin Citydealista. Värit on kivan neutraalit ja koostumus oli kevyttä mukavaa. Värit vasemmalta: Love beige, Honey beige ja Beach beige.


Huomenna luvassa geelikynsiä :)

3 kommenttia:

  1. Mulla on kans yks näistä mattalakoista, ja peittävyys on hyvä jota ei voinut Golden roselta odottaa.. Harmi että mattaisuus katoaa hieman kun pistää päällyslakan, pitäisi kai alkaa hankkimaan mattapäällyslakka :/

    VastaaPoista
  2. Tiia: Sininenkin on kiva, kaikki on :)

    Anni: Joo, peittävyys vaikuttaa hyvältä. Melkein 1 kerros riitti tohon kiekolle. 2 peitti jo täydellisesti. Ite ajattelin kokeilla, miten kestää ilman päällyslakkaa, että matta säilyis.

    VastaaPoista