tiistai 22. joulukuuta 2015

Jouluiset joulukynnet

Tänä vuonna kovin moni ei halunnut varsinaisia joulukynsiä. Syyksi kaikki ilmoittivat, että joulu kestää vain vähän aikaa ja kynnet on vielä senkin jälkeen. Haluttiin siis kynsiä, jotka menee myös uuteenavuotena. Kuitenkin yksi poikkeus tästä oli ja tässä siis esiteltynä jouluiset joulukynnet. Lisäksi otin mukaan punaista sävyä kynsiinsä laittaneet, koska nekin on jouluisia.


Tässä siis nämä joulukynnet. Sain vapaat kädet toteuttaa jokaisesta kynnestä erilainen kuitenkin niin, että jouluisia leimoja olisi useammassa kynnessä. Suurin osa noista leimoista on Moyou Londonin leimauslaatasta, lumitähti jostain piraattilaatasta. Pääväreinä piti olla punainen, hopea, vakoinen ja kulta, mutta hieman siitä eksyin. Alla vielä settiin kuuluvat peukalot, jotka kyllä on jotenkin ihan eri paria muitten kanssa.


Loput punaista sisältävt onkin tosi yksinkertaisia. Kaikissa värinä on käytössä sama punainen geelilakka, jota sitten vaan on päällystelty eri tavoin.


Näissä tummanpunaisen geelilakan päälle on laitettu Mosaicin candy red stardustia. Muutama kynsi on kultainen Mosaicin kultaisen stardustin johdosta ja pariin kynteen vielä senkin päälle on laitettu isoja kultaisia hieitä.


Seuraava geelilakkaus on hieman tavallisesta poikkeava, kun hileet onkin tyvessä eikä kärjessä, kuten yleensä on.


Pohjalla taas sama tummanpunainen geelilakka ja tyvessä tosiaan hopeista mix-hilettä kärkeä kohti liu'utettuna.


Viimeisissä punaista sisältävissä kynsissä lähes jokainen kynsi on erilainen.


Pohja on jälleen tummanpunaisella ja siihen päälle on rakennettu erilaisia koristeluita. Parissa kynnessä on piirretty kuviot foliomaalilla ja päälle paineltu kultaista foliota, muutama on koristeltu munaisella ja kultaisella stardustilla. Kaksi kynttä on ihan täynnä kultaista hilettä, isoa ja pientä ja etusormi on saanut päälleen isoa punaista hilettä. Peukalot jätettiin tummanpunaiseksi ja toiseen laitettiin pyöreitä kultaisia niittejä. Ne eivät vaan kuvassa nyt näy.


Teitkö/otitko itse jouluiset joulukynnet vai ajattomammat?

2 kommenttia:

  1. Kivoja kynsiä ja nyt menty monta viikkoa nakukynsillä kun vauvanhoito vie aikaa,mut katotaan saisko jouluksi kynnet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän nuo tenavat vie aikaa. Toivotaan, että edes joulukynnet ehdit tekemään!

      Poista