Sivut

tiistai 19. tammikuuta 2016

Uutta vuotta!

Nyt jo ehtoopuolella olevat kynnet tässä hei! Me ollaan oltu olemassa jo ennen jouluakin, mutta meitä ei vaan millään ole saatu julkisuuteen ja nyt meitä ei enää edes ole. Sellaista huhua oli ollut ilmoilla sen jälkeen, kun ikävä autonovi irrotti yhden meistä. Nyt saatiin omakohtaisesti kokea se, kuinka autonovi on pahin. Se teki tosi kipeää.


Meidän luomisen inspiraatio lähti joulukortista, jossa oli hileistä vaaleanpunaista lunta ja pinkki tähti. Varmaan oli jotain ajanpuutetta, kun sitä tähteä ei koskaan tullut, vaikka se olis ollut hieno. Sen sijaan kaksi meistä sai värikseen yötaivaan ja kyllähän se sopii uuteen vuoteen aika hyvin.


Meihin käytetyt materiaalit on Mosaicin geelimaalit Black ja Satin neon. Molempien päällä on jouluksi kotiutuneita fairy dusteja, kahdessa tummansinistä ja muissa semmoista hennon vaaleanpunaista. Meidät laittanut tyyppi tykkää tällä hetkellä tosi yksinkertaisista jutuista, siks meissäkään ei oo mitään kuvioita. Me saatiin paljon kommentteja, että oltiin liian pitkät ja meidän seuraajat onkin ihan töpöt.


3 kommenttia:

  1. Kauniit! Ja jopa toi sininen, vaikka sininen ei oo mun väri:D

    VastaaPoista
  2. Vau! <3 Voisin kuvitella itellenikin tämmöset kynnet, pitääki kopioida. :D
    xoxo Mella

    VastaaPoista