keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Jouluisat lumihiutaleet

Nyt sai munkin kynnet vihdoin talvisen/jouluisen ilmeen, kun viikon kestänyt projekti tuli päätökseen. Eli huolsin kynnet jo viikko sitten ja silloin tein niihin helmiäisvalkoisen liukuvärikärjen. Silloin oli niin myöhä, että jätin muut koristelut tekemättä. En kuitenkaan arvannut, että mulla menisi viikko. En edes välillä muistanut koko kynsiä, niin kiire on ollut.


Koko liukuväri on tehty erilaisia pigmenttejä ja valkoista geelimaalia sekoittamalla. Käytössä oli nded:in valkoinen helmiäispigmentti, pimeässä hohtava pigmentti ja mosaicin stardust. Näitä sitten sekoitin kirkkaaseen geeliin.


Koska mulla oli viikko aikaa suunnitella loppu, oli kerrankin helppo tehdä kynnet, kun vaan toteutti. Lumihiutaleet piirsin mosaicin mustalla foil-geelillä ja painelin päälle kahta eri väristä foliota. Lopuksi keskelle timantit ja luulin niiden olevan valmiit. Kattelin siinä sitten isoja hileitä ja kokeilin niitä hiutaleisiin ja sinne jäivät vielä.


Ja kuten sanoin, sekoitin joukkoon myös pimeässä näkyvää pigmenttiä. Se todella toimii. Kynnet hohtaa ihan huolella ja kauan. Välillä pelästyn niitä, kun ne näkyy. Nyt vaan mietin, mihin kaikkeen tuota voisi laittaa!

10 kommenttia: