torstai 24. syyskuuta 2015

Syksyisiä ja mattaisia

Näin syksyn tultua moni on kysynyt kynsilleen viininpunaista tai ruskeaa. Muistaakseni aiemmin vastaavaa syysvillitystä ei ole tapahtunut, joten ehkä se lienee joku tämän syksyn trendiväri. Myös mattaa on kyselty useammin kuin koskaan ennen koko mun kynsiuralla.


Näiden kynsien omistaja tuli luokseni kertoen pitkän litanian, mitä kaikkea haluaisi: Glitteriä, folioa niin, että reunaan jää muuta väriä, atsteekkikuvioita, oranssia, tummanpunaista ja muotona kapeneva neliö, eli squaletto. Aloin väsäämään pohjia ja kyselin varovasti, että onko asiakas jo päättänyt, mitä noista haluaa. Vastaus oli, että kaikkia :D No sitten me yhdessä suunniteltiin kynnet, joihin sai niitä kaikkia. Kiva tämä kevättalvella syntynyt skittletrendi, kun saa kerralla ainakin kolmen laittokerran ideat kynsilleen! Näihin sain tuhlattua kolme tuntia. Se on kyllä jonkunlainen enkka, kun viime aikoina aika vakio on ollut kaksi tuntia.Toiset syyskynnet tehtiin sitten suoraan asiakkaan näyttämän kuvan perusteella. Hän oli poiminut muistaakseni viisi erilaista, joista mä sain valita. Ensimmäisenä näin nämä, eikä muut kiinnostanu mua enää ollenkaan, mutta katsoin kuitenkin.


Jos edellisissä meni kolme tuntia, näissä meni reilu puolitoista. Koristelu onkin valtavan paljon yksinkertaisempi, mutta silti näyttävä. Myös näissä kynsissä on päällä mattageeli.


GALLUP: Mitä luulette, tykkäisköhän nää tytöt toistensa koristeluista omissa kynsissään?

4 kommenttia:

 1. Noi ekat on mielettömän upeat! Mun suusta kuulu vaan wau ku katoin kuvaa. Noi toisetki on mahtavat!

  VastaaPoista
 2. Waude, nyt on syksyistä! Aika mielenkiintoista että on tullut nyt tuollainen "syysbuumi" :D Nää on hirmuisen kauniita molemmat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on kyllä erikoinen buumi, mistä lie johtuu :) Kiitos!

   Poista