tiistai 8. syyskuuta 2015

Alkukesän hempeitä

Mua oikein meinasi ruveta ahdistamaan, kun aloin taas selailemaan kameran muistikorttia. Siellä on oikeesti niin paljon postaamattomia kynsiä, että pitää varmaan joku päivä viettää vaan niitä muokkaillen ja tänne kirjotellen.


Tässä ekana on ihan supersimppelit kynnet ylppäreihin. Tosi klassisen kauniit kuitenkin. Melkein baby boomerit, mutta valkoisempi valkoinen ja nuden sijaan kirkas geeli. Timanttirivit nimettömissä viimeistelee lookin.


Toisena settinä muistaakseni häävieraskynnet. Nämäkin tosi simppelit, kärjessä liukuväri vaaleansinisellä geelillä ja päällä stardustia. Näissä toki on vähän useampi timanttirivi.


Alkukesästä vielä oli omenapuissa kukkia, joiden kanssa kuvata. Ja kivasti oli edellinen asukas ajatellut, kun koko kesän joku kukka kukki, kaikki eri aikoihin. Niitä oon usein käyttänyt kuvausrekvisiittana vakkareiden kanssa.


Nyt sitten nämä kukat ovat jääneet taakse, koska tuohon kämppään tulee märkätilaremontti ja viikko sitten osoite vaihtui. pitää varmaan uudelle pihalle jotain kukkia istutella, että pääsee taas kuvailemaan kivan rekvisiitan kanssa kesällä.

5 kommenttia:

 1. Ihanan hempeitä ja neutraaleja lakkauksia...

  VastaaPoista
 2. Nuo ekat pistää silmään positiivisesti! Eikä toisissakaan mitään vikaa ole :D yksinkertainen on kaunista ja strassit varsinkin;)

  VastaaPoista
 3. Ihanan herkkiä lakkauksia :) etenkin nuo ekat mielyttää silmää varsin paljon!

  VastaaPoista
 4. Taiten toteutettu valkoinen - aina varma valinta <3

  VastaaPoista