tiistai 25. elokuuta 2015

Leatherman

Tein alkukesästä asiakkaalleni geelilakkauksen hänen matkalleen Berliiniin. Päätettiin laittaa sateenkaaren värejä ja lisäksi yritin keksiä Berliini-teemaa ja piirsin vähän kuin muurin paloja. Kynnet nimettiin: "sateenkaarimuurin murtuminen" -kynsiksi.


Tajusin vasta nyt näitä kuvia katsellessani, että värit taitaa kaikki olla geelimaaleista sekoitettuja ja se selvittää mulle, miksi asiakkaani piti tarttua Leathermaniin...


Hän ei nimittäin päässyt huoltoon ajoissa ja halusi itse poistaa vanhat geelilakkaukset. Annoin hänelle ohjeet foliotekniikasta, jota hän oli kokeillut heikoin tuloksin... Mietittiin, että ehkä asiakas ei ehkä ollut pitänyt tuppoja tarpeeksi kauaa, koska hän ei kaikkein kärsivällisimmästä päästä ole. Nyt aavistan, että ne oli nuo geelimaalit, jotka oli syypää.


Asiakas oli lopulta tarttunut Leathermaniin ja vuollut geelilakat pois. Kynnetkin oli sen näköiset, että en voi suositella sitä kellekään. Ihan ehjät kyllä, mutta niissä oli ohuita kohtia varsinkin kärjissä. Veikkasin, että eivät kestä kasvua, vaikka päälle laitettiin taas geelilakat.


Teimme merihenkiset kynnet asiakkaan työhön liittyen. Kynsiin maalattiin ritoja, ankkureita ja kompassiruusuja geelimaaleilla (musta ja valkoinen Mosaic, sininen Angel Nails). Ankkureiden päälle painelin kultaista folioa. Merihenkiset kynnet kuvattiin konttaillen taloyhtiön yhteisellä nurtsilla parin naapurin todistaessa tapahtumaa.

Kynnet olikin saaneet paljon huomiota. Jopa niin paljon, että niille oli annettu tippiä. Seuraavassa kuvassa on pieni sanaleikki:Siinä on kaksi kynsitippiä ;)

Nyt täytyy todeta, että olin väärässä. Kynnet nimittäin olivat seuraavaan kynsihuoltoon (3 vk) kasvaneet hyvinä, yksikään ei ollut tainnut lohjeta, eikä enää ollut merkkejä Leathermanista. Todisteena kuvat alla, joista näkee, että kynnet on selvästi pitemmät. Ei tällä kertaa lyhennetty niitä ollenkaan. Tää ei silti tarkota, että suosittelisin letterin käyttöä geelilakan poistossa!


Näissä on joka kynnessä eri värinen geelilakka ja jokaisen päällä aavistus toista väriä sipaistuna. Maalaukset on tehty Mosaicin geelimaaleilla.


Onko muut käyttäneet erikoisia tapoja kynsilakkojen, geelilakkojen tai geelikynsien poistossa?

6 kommenttia:

 1. Oooh mitä kynsiä, kaikki on mielettömän hienoja! ♥_♥

  Täytyy kyllä myöntää, että leatherman ei olisi ollut ehkä oma ensimmäinen ideani geelilakkausten poistossa, mutta onpahan hänellä ainakin mielikuvitus kohdillaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   No ei kyllä itselläkään olisi tullut mieleen, mutta näytti olevan oikein hyvä väline siihen hommaan ;D

   Poista