tiistai 18. elokuuta 2015

Jotain muuta, mitä meinasin

Mulla oli visio, teen itselle babyboomertyyliset kynnst niin, että nuden tilalla on neon pinkki ja päällä glitterkerros. Haaveilin sellaisista kynsistä monta päivää. Sitten tuli aika laittaa kynnet ja mitä niihin päätyikään..? No ei ainakaan tuota.


Kokeilin yhteen pikkusormeen pinkkivalkoista, mutta se ei näyttänyt yhtään omalta. Laitoin päälle glitteriä, mutta se ei auttanut tilannetta, eivät näyttäneet ollenkaan mun kynsiltä.

Koska olin tehnyt kynsien kärjet läpinäkyvällä geelillä, halusin jättää sitä näkyviin. Mikään perusväri ei kelvannut ja monen tunnin mietinnän jälkeen päädyin hopeaan folioon, jonka kaveriksi laitoin vielä fuksiaa ja mustaa foliota.


Kynsistä tuli mieleiset ja tuijottelen niitä nyt jatkuvasti! Onneksi on aurinkoista, niin hopean folion holoefektikin tulee hyvin esiin.

6 kommenttia:

 1. Onpa kauniit, just täydelliset nyt kun kesä vihdoin tuli! Rohkaistuisinkohan joskus itsekin kokeilemaan noita folioita, näyttää nimittäin aika kivalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä kannattaa kokeilla, vaikka ei se välttämättä helppoa olekaan. Ja kieltämättä nää käy aika hyvin tähän alkukesään ;)

   Poista
 2. Oioi, säpäkät ovat :). Täällä kynsiäksidentin uhri harmittelee kun joutui lyhentämään omiaan ankarasti, nyyh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, se on niin ikävää :(
   PS. Samasta syystä mulla on nyt taas geelikynnet.

   Poista