keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Mustalla maustettua

Vuorossa on kivoja värejä ja paljon kontrastia! Ja mikä muukaan väri on parempi antamaan kontrastia kuin musta.

Asiakkaani näytti aluksi minulle muistaakseni kolme kuvaa, minkälaisia kynsiä hän saattaisi haluta. Mielestäni ekat niistä näytti tosi kivoilta ja sanoin haluavani tehdä ne hänelle. Ne valittiin. Seuraava mietinnän kohde oli värit. Asiakas arpoi mintun/turkoosin ja korallin välillä. Vihjailin aika rankasti mintun suuntaan ja sitä lopulta laitettiin.


Kynnet on aika simppelit, muutama erilainen käsinmaalattu kuvio. Haaste kuitenkin löytyi toisen (alemman) käden nimettömästä, kun olisi pitänyt turkoosilla piirtää mustan päälle. Eihän se nyt olisi mitään peittänyt, joten piti piirtää mustalla turkoosin päälle ja jättää tyhjiä kohtia, joista muodostui turkoosit raidat. Huh, se onnistui, vaikka tuntui vähän epätoivoiseltakin jopa jossain välissä.


Toiset kynnetkin on tosi simppelit. Niissä on eri suuntiin olevia vinomanikyyrejä ja pari kynttä ihan pinkit. Koristelut on toteutettu myös yksinkertaisesti, nimittäin leimoilla.


Ei ehkä uskoisi, mutta neonpinkin värin valitseminen oli aika haastavaa. Mulla nimittäin on kaksi tosi lähellä toisiaan olevaa pinkkiä väriä. Toisen olen ostanut varalle, kun toinen jossain vaiheessa loppuu. Näiden välillä kävi kova kamppailu ja voittajaksi selviytyi Evershine. Pitsileimat on muuten Moyoun Bride-collectionin laatasta.


Huomasiko kukaan mitään outoa näissä kynsissä? Jos ei, niin voin kertoa, että kummissakaan ei ollut yhtään glitteriä! Se on aika harvinaista, yleensä kaikki haluu kimalletta ;)

12 kommenttia:

 1. Oih, molemmat kynnet on tosi upeat! <3 Erityisesti omaan mieleen on nuo pinkit, mutta minttuiset taas on tosi taidokkaasti toteutetut että ei kyllä ole kovin helppoa näistä suosikkia valita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Itsekään en osaa oikein päättää, kummat on kivemmat :)

   Poista
 2. Wou! Mahtavia kynsiä :)) <3 en osaa päättää kummat on ihanemmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Ja kuten jo Nena Sofialle vastasin, niin en itsekään osaa valita :)

   Poista
 3. Onpa kauniita kynsiä! Varsinki noi pinkit on tosi upeet (:

  VastaaPoista
 4. Ooooi ihanat nuo pinkit kynnet. <3

  VastaaPoista