maanantai 13. huhtikuuta 2015

Alueet tulee taas?

Ainakin mulle tuli otsikon mukainen fiilis, kun nämä ylemmät kynnet sain tehdä noin kuukausi sitten ja heti seuraavana päivänä tein tämän postauksen toiset kynnet.


Näitä varten mulle näytettiin mallikuvaa ja toivottiin oikein pinkkiä. Sen lisäksi mustaa ja hopeaa. Niitä laitoin mallikuvan mukaisesti. Siinä taisi olla vähän eri värit. Olisin saanut myös soveltaa jotein, mutta kiltisti päädyin vain matkimaan kuvaa, pää löi tyhjää... Kynsissä Mosaicin geelilakat: black ja neon pink, lisäksi hopeaa stardustia ja hopeaa mix-hilettä.


Toisten kynsien alueet eivät olleetkaan niin yksinkertainen toteuttaa, koska alueet näihin piti tehdä mustan päälle erivärisillä stardusteilla. Ja minähän aina painelen nuo stardustit geelien tahmeaan kerrokseen, niin piti ihan hetki miettiä, miten ne saisi alueittani helpoiten.


Päädyin maalaamaan ensin tuon keskimmäisen alueen mustalla ja siihen painelin White Emerald Stardustia. Seuraavaksi peitin tämän osion päällysgeelillä. Maalasin muut mustat osiot ja painelin niihin Magenta Stardustia. Sit dimagnit ja päällysgeeli, valmiit, jee. Ei ollutkaan niin vaikeeta, mitä pelkäsin.


Mutta nyt kysymys teille, onko alueet tulossa kynsimuotiin, vai oliko tää vaan joku erikoinen poikkeus? Muistelin tässä semmoista, että kun alottelin bloggausta, niitä näkyi silloin vähän enemmän...

4 kommenttia:

  1. Oih miten nätit nuo molemmat! Ja tuo on kyllä kysymys, jonka vastauksesta mulla ei ole mitään hajua :D Aika ilmeisesti näyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niin, sitä ei varmaan vielä tiedä. Yhdet "alueet" lisää tein tässä jokin aika sitten, joten katsotaan.. :)

      Poista