maanantai 26. tammikuuta 2015

Vauhdittomien SM:t - Kynnet ja menestystä

Nyt on taas se aika vuodesta, kun alkaa tulemaan yleisurheilukisoja toisensa perään. Tietenkin niihin pitää aina laittaa kynnet teeman mukaisesti. Viime vuonna tein kuitenkin niin monet JKU:n väriset kynnet, että nyt pitää saada jotain muuta. Ja koska näihin kisoihin lähdin kunnon mitalinkiilto silmissä, heijastin sen myös kynsiin.


Aloitetaan kynsistä, nämä on täysin matkitut. Idea löytyi instagramista käyttäjältä @sveanaglar. Kynnet onkin melko suora kopio hänen pari viikkoa sitten tekemistään. Ne vaan oli niin kivat, enkä keksinyt, miten olisin niitä modannut.

Melko yksinkertaisesti näihin tarvitaan vain mustaa geelimaalia ja erivärisiä hileitä, itse käytin stardusteja ja Semilac glittergeelilakkaa (saatu).


Sitten niihin kisoihin. Kyseessä oli vauhdittomien hyppyjen aikuisurheilun kisat, joista viime vuonna sian kolme mitalia: kultaa, hopeaa ja pronssia. Tänä vuonna tavoitteeksi asetin kovan 3 kultamitalia ja 2 Suomen ennätystä. Panostin valmistautumiseen ja se taisi mennä ihan nappiin, koska tavoitteet täyttyi.


SE:t tuli vauhdittomasta pituudesta (2,62m) ja kolmiloikasta (7,13m). Tavoitteena oli hypätä juurikin tuo 2,62, minkä olen hypännyt joskus nuorempana mäkihyppyaikoinani. Kolmiloikassa tavoite oli tasan 7 metriä ja se ylittyikin reilusti.


Valmennettavani S. otti myös hienosti hopeaa omassa sarjassaan omalla ennätyksellään. Hypättiin melkein samaan aikaan samaan hiekkalaatikkoon, mutta vaan eri päistä omat enkkahyppymme. Kännykät oli ahkerassa käytössä, kun palkintojenjaot ja mitalit piti kuvata. Kynnet ja mitalisaalis piti totta kai myös taltioida.

20 kommenttia:

 1. Ei vitsi, löysin blogisi aivan äskettäin ja teet aivan käsittämättömän upeita kynsiä! Teetkö ammatikses vai ihan harrastuksena? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!! :D
   Teen niitä tavallaan toisena työnä, eli jotain siltä väliltä. Muutamat per viikko.

   Poista
 2. Jee onnea! :)
  Ja kynnet on ihan järjettömän hienot <3

  VastaaPoista
 3. Onnea kisamenestyksestä! Kynnet on makeat.

  VastaaPoista
 4. Onnea, hienosti pääsit tavoitteisiin - ja ylikin! Ja kynnetkin ansaitsis mitalin jos toisenkin ;3

  VastaaPoista
 5. Nätit kynnet ja onnea mitalleista

  VastaaPoista
 6. Onnea! Niin ja superhienot kynnet Wau.

  VastaaPoista
 7. Hienot kynnet. Ja onnea mitaleista! :)

  VastaaPoista