torstai 29. tammikuuta 2015

Jäistä

Tässä tammikuussa on tullut tehtyä muutamat ns. jäiset kynnet. Huomasin, että oon näköjään kaikissa käyttänyt samaa kuvausrekvisiittaa. Melko mielikuvituksetonta.


Ekoissa kynsissä geelilakkaus on tehty Semilacilla. Kärjessä on Denim blue (saatu), joka on tuollainen kylmä vaalea sininen. Sininen on häivytetty siveltimellä hieman tyveä kohti ja rajalle painelin hopeista stardustia. Yhteen nimettömään laitettiin valkoinen lumihiutaleleima bbs:n leimauslaatasta ja strassi.


Toiset kynnet ei niin kylmän sävyiset ole, mutta nissä on pieni jääefekti. Sitä ei vaan kuvista kauheesti huomaa.


Kynsissä on pehmeän valkoisella tehty kärki ja siihen paineltu saippuakuplamaiselta näyttävää foliota, jota ei meinaa nähdä sitten millään näistä. Loppuun tahmaan painelin hienojakoista vaaleanpunaista hilettä Mereneidiltä. Reunoihin maalasin lopuksi rajat neon peach -geelimaalilla.


Viimeisissä kynsissä on ollut mulla lähes vapaat kädet vailla ideaa...


Alotin vetelemällä valkoista väriä vasemmalta ja oikealta kohti kärkeä hieman epätasaisesti, jotta sain vähän kuviota aikaan. Kärkiin painelin violettia Goshin hienojakoista hilettä. ja loppuosaan laitettiin Veil Pink geelimaalia. Sitten päälle vielä paljon lumitähtiä.


Pitääpä taas vähän selailla kynsikuvia, jotta saisi ideoita, kun niin moni antaa nykyään vapaita käsiä. Jos lukijoilla on ideoita, linkatkaa ihmeessä!

7 kommenttia: