torstai 5. helmikuuta 2015

Talvesta kesään

Vaikka ulkona on vielä ihan selkeästi talvi, se meinaa olla jo ohi kynsillä. Moni haluaa jo keväisiä värejä ja sitten on nämä maailmanmatkaajat, joille saa tehdä jo oikein kesäisiä kynsiä.


Turkoosi on ollut suosittu väri, sehän sopii sekä kesän että talven fiilikseen riippuen siitä, miten sen koristaa. Näissä turkoosi väri on sekoitus kahdesta Mosaicin geelimaalista: Blue lagoon ja Lime neon. Blue lagoon jo itse on kimalteleva, mutta laitettiin siihen päälle vielä Emerald green -stardustia.

Näistä kynsistä kuvattiin videokin niiden kimmellyksestä, mutta blogger vähän jökähti sen latauksen kanssa. Kokeilen laittaa vaikka Instaan, jos mun puhelin vaan tukee kameran tiedostomuotoja..


Jos nuo yllä olevat on vielä vähän talvihenkiset, niin nämä seuraavat ei kyllä enää ole. Toiveena oli keväistä, ehkä fuksiaa.


Sekottelin vaaleanpunaisesta ja violetista geelimaalista tuollaisen punertavan violetin. Sen ja valkoisen avulla maalasin kärjet. Pinkille alueelle painelin vielä fuksiaa foliota ja viimeistelin kynnet maalaamalla epämääräisiä mustia haituvia reunoihin.


Ja tässäpä viimeisenä sitten kesä. Asiakkaani matkusti Thaimaan reissunsa jälkeen heti Gambiaan (en ole yhtään kade). Hän toivoi kynsille Gambian lippuja ja Afrikan värejä.


Suunnittelin kirkkaat liukuvärit ja niitä koristamaan simppelit leimat. Myös Gambian liput on hieman tyylitelty liu'uttamalla. Tuossa sininen on nyt suoraan se Blue lagoon gel paint. Kaunis sininen sävy. Vihreä on sekoitus siitä ja Diamond Cosmeticsin Canary green -värigeelistä (saatu), joka nimestään huolimatta on ihan keltainen. Tuota värigeeliä on peukussa, etusormessa ja pikkusormessa. Punainen on Angel Nailsin Red Apple geelimaali, eikä näihin niiden lisäksi tarvittukaan muuta kuin valkoista. Hyvin saa välivärit sekoitettua perusväreistä. Kaikissa kynsissä päällä stardustia ja leimat on Moyou Sailor Collection 01 -laatasta Wylet nailsin mustalla lakalla.


Mikä kynsivaihe sulla on menossa? Vieläkö näkyy talvi, huutaako kynnet jo kevättä vai oletko onnellisessa lomakynsiasemassa?

12 kommenttia: