perjantai 23. tammikuuta 2015

Väliin vähän kesäisempiä

Kesähän on kovaa vauhtia taas tulossa, kun päivät pitenee taas! Sen kunniaksi tänään hieman kesäisemmän värisiä kynsiä, jotka on tehty joulu-tammikuussa, eli ei mitään viimekesäisiä kuitenkaan :D


Ekat näistä on tehty asiakkaan Thaimaanmatkalle. Sain vapaat kädet suunnitella turkoosista, hopeasta ja kimalteesta. Bongasin jostain kuplaidean ja siitä se ajatus sitten lähti. Kokoturkoosille pohjalle (Nail-eon -geelilakka) painelin hopeaa ja turkoosia stardustia ja piirtelin kuplia. Lopuksi lisäsin kuplien sisään vielä muutaman strassin ja helmenpuolikkaan. Asiakas oli tyytyväinen ja myöhemmin illalla sainkin viestin: "Nää kynnet on muuten tosi hienot, parhaat mitä mulla on ollu eli kiitos vielä!"


Toiset kynnet on pirtsakan värinen geelilakkaus. Asiakas halusi yhden kynnen täysin oranssiksi ja värin vaihtuvan viereisissä vaaleasta persikasta oranssiksi. Myös oranssia glitteriä piti saada ja lopuksi vielä muutama helmenpuolikas.


Näistä tuli ihanan kesäiset. Voisi vaikka itsellekin tehdä joskus vastaavat!


Viimeisenä yhdet kynnet joulukuulta, nuo edelliset oli tammikuulta.


Kynsissä on useammasta geelimaalista ja geelilakasta sekoiteltu väri, joka on hieman liu'utettu lähelle tyveä, jotta kasvu ei näkyisi. Päällä on white gold stardust. Meinasi melkein itku päästä näiden kynsien kanssa, kun stardustin jälkeen kynnet näyttikin ihan vaaleanpunaisilta. Asiakas kun ei missään nimessä ollut halunnut vaaleanpunaisia kynsiä. Mäkin jo panikoiduin, enkä siinä tajunnut, että värihän nyt tietenkin muuttuu, kun sormella painellun stardustin päälle laitetaan kirkas geeli. Niinhän se tosiaan teki ja lopputuloksesta tuli oikean värinen!


Mustat viivat ja muutama strassi antoi vielä loppusilauksen.

6 kommenttia: