keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Untried polish challenge - One color

Mimosa on alkanut jo pitkä aika sitten toteuttaa mielenkiintoista haastetta ja minä kun en koskaan ole mitään tällaista tehnyt, niin nyt kokeilen. Niin paljon on noita kokeilemattomia lakkoja syntipurkissa, että tämä taitaa olla hyvä tapa saada ne pois. Haaste on alunperin Just Add Polish -blogista.


Ensimmäisenä haasteessa oli varmasti haastavin, eli yksi väri. Väri oli kyllä valittu nopeasti, sillä hetkellä teki mieli tummanpunaista, mikä jo sinänsä on mulle outoa. Sellainen löytyikin syntipurkista.


Lakkaus oli kyllä erittäin kiva ilman mitään, mutta kun ei vaan voinut olla yksivärisillä, niin lätkin tarroja päälle, se taitaa kuitenkin olla sallittua haasteen puitteissa :) Tarrojen takia jouduin tietenkin laittamaan Seche Viten, minkä nyt olisin laittanut muutenkin.


Ja sit käytetyt tarvikkeet vielä:
 • Värilakka - Miners Mulberry shine
 • Tarrat Ebaysta
 • Päällyslakka -Seche Vite


Minersin lakkoja ei pahemmin ole tullut käytettyä, mutta oon ihan tyytyväinen tähän. Koostumus on sopivan juokseva ja levittyy kivasti. Peittää melkein yhdellä, kun on tumma sävy, mutta kyllä kaksi toi värin paremmin esiin. Kuivuikin kivasti, joten mikäs tätä käyttäessä. Väri nyt ei natsaa mun henkilökohtaisiin mieltymyksiin kovin montaa kertaa vuodessa, mutta minkäs sille voi.

12 kommenttia:

 1. Nätit kynnet sait aikaan. :) Ja kivan kuuloinen haaste, pitäisiköhän munkin jotain tälläistä alkaa tekemään niin tulisi ehkä kokeiltua taas kaikkea uutta. :D

  Sulle olisi myös haaste mun blogissa, jos sen tyyppinen haaste kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää on kyllä aika jees, kun noi uudet tuppaa jäämään välillä käyttämättä.
   Käypä kurkkimassa, millasta haastetta olis tarjolla :)

   Poista
 2. Tämä haaste on mietintänyssyssä ja edellisen loppuessa ehkä toteutankin!:) kauniit elegantit kynnet, se tulee mieleen tästä väristä.

  VastaaPoista
 3. Nätti lakkaus! Mää tallensin ton haastekuvan koneelleni. Siitä voi hakea inspiraatiota tarpeen tullen. Varsinki ku noita kokeilemattomia majaileen mullaki köhköh muutama... :D

  VastaaPoista
 4. Tekisi itsekin mieli lähtä toteuttamaan tätä haastetta, mutmut.. :D Kun muita ideoita ei ole, niin kyllä mä taidan tähän tarttua. :) Mites muuten lakkauskilpailun tulokset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile, ei sen tartte olla sitovaa tai mtn :)
   Kiitos muistutuksesta. Nyt on julki!!

   Poista
 5. Tämä oli kyllä kiva haaste! Jäin vähän tyhjän päälle, kun se loppui :D
  Aloitinkin Essence-urakan ja lakkaan pelkästään niillä, ehkä käyttäen muiden merkkien toppereita, jos Essenceltä ei löydy mitään kivaa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essence-urakka kuulostaa jännältä. mulla se jäis aika lyhyeen :)

   Poista
  2. Miulla on melkein yksi täysi laatikko pelkää Essenceä Helmerissä... :D

   Poista