torstai 20. marraskuuta 2014

Lakkakisan voittaja!

Juu, kyllä mä muistin maanantaina pysäyttää äänestämisen ja laskin äänetkin, mutta muistinko postata asiasta, no en.

Kisa oli todella tiukka ja voitto tulikin yhden äänen erolla ja muutenkin äänet jakautuivat melko tasaisesti viiden lakkauksen kesken. Voittajalle ääniä kertyi peräti 24 kappaletta!

Tässä nyt siis viimein kynsikisan voittaja. Onneksi olkoon Heidi!! Tässä Heidin perustelu: "Hannelemaisiin kynsiin kuuluu ehdottomasti kirkkailla väreillä tehty liukuvärjäys. Lisäksi yksityiskohtaiset pienet leimaukset antavat Hannele-kynsiin kiintopisteen. Eikä tietenkään unohdeta kimallusta ja strasseja. Näitä kaikkia löytyy mielestäni Hannelemaisista kynsistä :) "

Ja kyllä, olen samaa mieltä. Näissä on selvästi jotain samaa kuin yksissä mun kauan aikaa sitten tekemissä suosikeissa :) Tässä vielä Heidin tekemät voittokynnet!Toisen sijan kisassa nappasi Anni tosiaan sen yhden pisteen erolla. Anni kuvaili kynsiä näin: "Hannelemaisista kynsistä tulee mulle ekana mieleen upeat käsinmaalaukset: one stroke -kukat ja kiekurat, joten niitä piti kynsille saada! Myös erilaiset ranskisvariaatiot ja glitterliu'ut ovat Hannelemaisia, ja pinkki väri esiintyy monissa blogin kynsissä." Tämäkin pitää paikkansa :)


Kolmanneksi kynsillään sijoittui Yue. Hänen kuvaus kynsistä: "Kynnet on mielestäni hannelemaiset, koska niissä on koukeroita, kukkia ja ranskis." Kyllä, olen samaa mieltä! Näistä itse asiassa tehtiin jo mun oma versio eräälle asiakkaalle.


Mutta vielä on pari voittajaa paljastamatta. Lupasin palkita omasta mielestä Hannelemaisimmat kynnet ja mun mielestä ne on nää nimimerkin Kynsille tekemät kynnet. Hänen kommenttinsa: "Kynsissä on mielestäni monta Hannelemaista asiaa; glitteriä, pinkkiä(hiekkaa) ja leimausta "läntin" päällä. Mulle on tullut blogistasi sellainen kuva, että et ainakaan inhoa pinkkiä, tykkäät myös leimailla ja glitter ei ole koskaan pahaksi!
Siispä pikkurilleissä kunnon glitterpläjäys, nimettömissä ja peukaloissa neutraalilla pohjalla "läntti" ja leimaus. Etusormissa ja keskareissa pinkkiä hiekkalakkaa ja keskiksissä vielä kirsikkana kakun päällä parit niitit!"

Näissä kynsissä ilmenee Hannelemaisuus kaikista parhaiten. Kuva voisi ihan yhtä hyvin olla mun omista kynsistä, niin mun tyyliset kynnet on. Vaikka mun blogissa on näkyny paljon koukeroita, ne ei oo ehkä niiin paljon mun oma juttu.


Meillä on vieläkin yksi voittaja paljastamatta, nimittäin arvottu voittaja äänestäneiden kesken... Äänestäjiä oli kaiken kaikkiaan 93, mikä on hyvä määrä! Voittaja on.... Mira Tamminen! onnea sinulle.

Otan kaikkiin voittajiin yhteyttä tässä lähiaikoina, jotta saan osoitteet ja sitä myöten palkinnot matkaan. Onnea vielä kaikille!

10 kommenttia:

 1. Huhhuh, kun on ollut tiukka kisa :) Ja nuo sun valitsemat Kynsille -kynnet on kyllä upeat ♥

  VastaaPoista
 2. Hurjasti äänestäjiä ja tiukka kisa! Onnea voittajalle ja sijoittuneille sekä kiitos valinnastasi;)

  VastaaPoista
 3. Wuhuuuuu!!! Mitä mä voitin? Mitä mä voitin? En oo yhtään kärsimätön! :-O Mitä mä voitin??! :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDD et ollenkaan..
   Saat tietää sitten, kun paketti saapuu sulle!

   Poista
 4. Nuo kolmoskynnet, oi miten erityisnätit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä nätit! Niistä teinkin jo eräälle asiakkaalleni oman version :)

   Poista
 5. Onnea voittaneille! Ihania kynsiä olivat kaikki :)

  VastaaPoista