perjantai 21. marraskuuta 2014

Hempukoita uusilla geelimaaleilla

Keräsin tähän postaukseen kolmet kynnet, joissa oon käyttäny I love me -messuilta ostamiani uusia Mosaicin geelimaaleja.

Ekoissa kynsissä on käytetty Peach gel paintia, joka on liu'utettu ja häivytetty vielä White gold -stardustin avulla.


Asiakas toivoi 3D-kukkia ja muuten sain aika vapaat kädet. Siispä tein hänelle noita helminauhoja muihin kynsiin, kun ne on olleet mielessä jo pidemmän aikaa. Kynsistä tuli oikein hempeä kokonaisuus ja ne sopivat täydellisesti asiakkaan juuri ostamaan paitaan ja sormuksiin, joita laitettiin isot kasat käsiin kuvia varten!


Tokissa kynsissä on koko kynnellä gel paint nimeltään Flamingo, ihanan herkkä hohtava vaaleanpunainen sävy.


Asiakkalla oli ideakuva, jossa kynnet taisi olla valkoiset ja niissä oli hempeä hopeinen, hieman sinertävä kokokynnen leimaus. Jokaisessa kynnessä oli keskellä timantti. Värit muuttui aika paljon ja kaikki timskut laitettiinkin yhteen kynteen. Leimat on Pueenin laatasta ja leimauslakkana käytettiin Essenceä.


Näissä alimmissa on käytössä peräti kolme uutta gel paintia: Satin Neon, Peach ja rajalla löytyy vielä hitunen Veil Pinkiä.


Asiakkaan toiveena oli ranskis terävällä sisäosalla ja hänellä oli mallikuvakin kynsistä. Ihan ei lopulta tainnut tulla mallikuvan mukaiset, kun päädyttiin laittamaan kahta eri väriä eri puolille ja vielä noita niittejäkin.


8 kommenttia: