maanantai 17. marraskuuta 2014

Enkeksiotsikkoa, enkeksiotsikkoa, yhyy

Muistinpa tässä juuri, että en ole vieläkään julkaissut niitä geelilakkauksia, joilla kisaan osallistuin, mutta en kyllä myöskään ole saanut pisteitä sähköpostiin, höh. No mutta, mistäs tuo nyt tuli mieleen. Näistä ekoista kynsistä tietenkin, jotka on tehty messujen aikoihin.


Asiakkaani innostui mun messukynsistä ja melkein halusi itselleen samanlaiset, mutta lopulta vaihdettiin sitten värejä ja kuvioita, kun hän ei kuitenkaan halunnut matkia :D Tehtiin kuitenkin sivuttainen liukuväri ja sitten yhteen laitettiin tuo pöllö, joka esiintyi niissä kisakynsissäkin.


Toiset kynnet on varmaan yhtä vanhat, niihin sain vapaat kädet ja aloin tekemään asiakkaan väritoiveiden mukaan. Vielä olisin halunnut lisätä käsinmaalauksia, mutta ei ne sitten oikein sopinu, ainakaan se tietty, mikä oli mielessä, joten jätettiin tämmöisiksi.


Näissäkin kynsissä on sivuttainen liukuväri gel painteilla ja siihen laitettu lisäksi kahta foliota.


Kolmansien kynsien värimaailma oli työn ja tuskan takana. Asiakas toivoi mustaa ja kultaista, mutta lopputulos meinasi vaikuttaa liian rajulta ja kultaiset olivat liian keltaisia tai näyttivät jotenkin vihertäviltä. Onneksi lopulta bongasin hyvin vaaleankultaisen hileen, jota sitten laitettiin.


Kokonaisuus täydennettiin vielä kiehkuroilla, jotka yllättäen kevensi mustien kynsien synkkyyttä, vaikka olivat itsekin mustia.


10 kommenttia: