tiistai 11. marraskuuta 2014

Seuraavaa lunta odotellessa

Tunnustan. Kyllästyin siihen, että neljästä kynnestä oli kulma pois ja kahdessa oli syvällä oleva halkeama. Tein siis geelikynnet itelle. Tein ihan luonnolliset, lyhyet ja neliskanttiset.


Tein kynsiin simppelin liukuvärin kolmella Mosaicin geelimaalilla. Kärjessä on hitusen persikkaista Peach -geelimaalia ja loppu on häivytetty Satin Neon -geelimaalilla. Näiden päälle laitoin vielä Veil Pink -geelimaalia. Koristelin kynnet vielä leimoilla, mutta niiden päällä on geelin sijaan ihan seche, joten halutessa voin kokeilla jotain muutakin.

Käytetyt ainekset vielä luettelona:
 • Pohja-, rakenne- ja top-geeli - NDED
 • Liukuväri - Mosaic gel paint Peach, Satin Neon ja Veil Pink
 • Leimat - Konad valkoinen / QA58  
 • Seche Vite


Hienosti lumi tuli heti, kun lumikynnet sitä povasi, mutta suli sitten melken heti pois. Voi olla, että nää ei enää säily seuraavaan lumeen asti, koska kärjet on jo kulunu hurjan siivousviikonlopun ja asetonin käsittelyn seurauksena.

18 kommenttia:

 1. Ihanan luonnolliset geelikynnet. Mun pitää aina mennä ojasta allikkoon ja laittaa ihan överit geelit, kun sille linjalle kerta lähdetään :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla onkin ihanan pitkät ja kivan malliset kynnet, katselin niitä kateellisena! Mullakin menee kyllä usein överiksi, mutta nyt oli pakko malttaa mielensä, että pystyy tekemään töitä järkevästi :D

   Poista